Slik Dekorer en moderne kjøkken

February 16

Slik Dekorer en moderne kjøkken


Slank og ryddig definerer moderne stil dekorere. Kjøkkenet egner seg godt til en moderne stil med mange moderne utførelser tilgjengelig, inkludert rustfritt stål, betong og skifer. Den minimalistiske natur moderne design kan også hjelpe deg med å spare på kjøkken budsjettet, siden du slipper å bekymre deg for mye dekor elementer. Utfordringen i et moderne kjøkken er slik at det føles behagelig og innbydende med alle de elegante utførelser.

Bruksanvisning

1 Gå gjennom kjøkkenet for å vurdere den nåværende stemningen du får fra innredningen. Hvis du går for en moderne stil, har du sannsynligvis allerede har hvitevarer, benkeplater, skap og et gulv alternativet som passer stilen. Se etter områder av kjøkkenet som ikke passer inn i moderne stil eller som er vanlig og trenger litt pynt.

2 Ta innredning og elementer på benkeplater som skaper en rotete utseende. La tellerne hovedsakelig tom, bortsett fra små apparater eller kjøkkenredskaper som du bruker på en jevnlig basis. Finn et oppbevaringssted for de andre elementene enten på kjøkkenet eller et annet lagringsområde i hjemmet.

3 Male veggene en nøytral farge til å passe den moderne stilen. Dette bidrar til rent utseende av moderne innredning og lar dekorasjoner du bruker til å skille seg ut og legge fargen.

4 Installer en backsplash av skifer eller glass fliser, som passer mer med moderne temaet enn tradisjonelle keramiske fliser. Dette legger visuell interesse og serverer en funksjonell hensikt på kjøkkenet.

5 Installer skapdører med glass panel for en moderne tekstur. Legg effektbelysning inne i skap.

6 Velg ferdig med liten detalj, som moderne kjøkken er vanligvis mer elegant og mindre utsmykkede enn et mer tradisjonelt kjøkken. Ha dette i bakhodet med alt fra kabinettet til veggen innredning.

7 Hang noen veggdekorasjoner som gjør en stor innvirkning på innredningen. For eksempel kan du velge en stor hengende metall skulptur på en tom vegg på kjøkkenet. Begrense mengden av elementer på veggen holder med minimalistisk utseende samtidig som de dekor stykker for å skille seg ut.

8 Tilpass kjøkken med innredning stykker som er meningsfullt for deg. Du kan vise vinflasker fra en tur du tok eller et glass skulptur som du har mottatt som en gave. Hold innredningen til et minimum, men gjøre elementene meningsfull og fargerik å gjøre kjøkkenet et innbydende sted å være.

9 Hold alle små apparater, for eksempel kaffetrakter, elegant. Bruk rustfritt og svart og ser for glatte, flytende linjer, i motsetning til ytre eller tradisjonelle apparater.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com