Hva design fungerer best med en Floral Sofa?

May 4

Hva design fungerer best med en Floral Sofa?


Mens den lyse muntre mønster av floral sofaen kan ha forledet deg til å bringe den hjem, når sofaen sitter i stua, kan det miste noe av sin appell. Bestemme hva design fungerer best med en floral sofa er noen ganger en utfordring. Heldigvis finnes det noen dekorere ideer som ikke bare vil kompliment en floral sofa, men kan gjøre det hovedattraksjonen i rommet.

Country Elegance

Omfavn blomsterdesign av sofaen. Bruk matchende blomster vindu behandlinger og kaste puter på stoler for å legemliggjøre utseendet hele rommet. Siden å ha for mye av en god ting er mulig, velger en farge fra floral design for stoler og en lysere farge på vegger. En serveringsbrett komplett med en floral tekanne og tekopp gjør rommet perfekt for underholdende.

Cottage Setting

Soft er nøkkelen til en vellykket hytte utseende. Male veggene en lys grønn for å utfylle mørkere blader som finnes i blomsterdesign av sofaen, eller bruke en myk blå for å komplettere sine blomster av mørk blå, gul, rød eller rosa. Hvite kurvstoler bidra til å bringe naturen inn, sammen med skjell plassert ordlyd på stuebordet. La sofa være stjernen i rommet. Hold tilbehør til et minimum, og unngå bruk av andre floral design, noe som vil bidra til å gjøre rommet føles lett og luftig.

Pledd og Florals

Selv om bruken av altfor mange mønstre i et boareal gjøre et rom ser opptatt og uorganisert, en floral print og pledd utforming utfyller hverandre godt. Pledd stoler og vindu behandlinger i farger som ligner på sofaen faktisk kan blande med blomstermønster og gjøre rommet ser mer trukket sammen. Velg en lys farge fra sofaen for vegger og ett eller to av de mer levende farger i design for fargen på tilbehøret.

hvit~~POS=TRUNC

Hvit eller lys kremfargede sofaer med lyse, høyt blomstermønster presentere ofte en individualisert dekorere utfordring. La fargene skiller seg ut på egen hånd ved å male veggene hvite eller offwhite. Bruk hvite eller nøytrale-farget tilbehør for å gi rommet en "hvit vask" følelse. Hvite lys i klare glassholdere, speil innrammet i hvitt tre og hvite vindu behandlinger bidra til å redusere fargen på rommet, slik at blomsterdesign av sofaen til pop.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com