Hvordan du rengjør og omsorg for skinnhansker

May 2Skinnhansker er slitt i kaldt vær temperaturer, holde hendene varme og beskyttet. Skinn er vanligvis dyrt, så når du har et par av disse hanskene, du ønsker å holde dem rene og ser ut som ny. Bruke sterke rengjøringsmidler misfarges og skader lær; i stedet, bruke milde rengjøringsmidler spesielt utviklet for bruk på skinn.

Bruksanvisning

1 Tørk av hansker med en tørr rengjøring fille hvert par uker, eller bruke en fuktig klut hvis du merker noen limrester.

2 Vend hanskene innsiden ut for å rengjøre innsiden av hanskene, tørk av med en fuktig klut og la det lufttørke før du slår hanskene høyre side ut.

3 Spray en tåke av lær renere og balsam på en rengjøring fille og gni dette inn i skinnhansker. Dette produktet er tilgjengelig i skinn butikker samt mange skobutikkene. Kombinasjonen av renere og balsam blir kvitt eventuelle rester mens gjenopprette den nødvendige fuktighet til hanskene.

4 Oppbevar hanskene i en skuff eller lignende lukket område når den ikke er i bruk, for å unngå skade på hanskene. Dette reduserer også støv og skitt oppbygging.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com