Hva er T11 Wood Siding?

September 13

Kryssfiner og andre komprimerte tre Fasader produkter er en billig måte å kappe utendørs bygninger, boder og andre prosjekter. T1-11, noen ganger angitt som T111 eller T1, er et eksempel på ett av mange slike trevirke ytterkledning produkter. 'T' i T1 står for "strukturert", som viser til spor eller kanaler kuttet i ytterkledning.

Egenskaper

T1-11 er en utvendig treverk ytterkledning produkt laget av kryssfiner, tre kompositt eller oriented strand board, som er en lagdelt bord laget av komprimert treflis. Hvis behandlet med kjemikalier som kjemper forfall og råte, vil ytterkledning noteres som en behandlet tre ytterkledning produkt-en viktig forutsetning for utendørs bruk. Men denne notasjonen betyr ikke kryssfiner ytterkledning er vanntett og dermed maleri anbefales for best resultat. Felles tykkelse for en T1-11 panel omfatter 5/8 og 19/32 inches.

Styles

T1-11 Fasader er kryssfiner Fasader med parallelle spor over overflaten. Grooves er kanaler skåret inn i styret for å gjenskape utseendet av ulike tre ytterkledning stiler som falset, clapboard og bord og list. Grooves er opprettet i henhold til en bestemt bredde og noteres i produktets spesifikasjoner. For eksempel kan sporene gjøres hvert åttende inches blir referert til som åtte inches på midten eller OC. Paneler er størrelse på fire av åtte eller fire av ni fot og er kuttet på stedet for å passe konstruksjon behov. Finish teksturer inkluderer riper slipes, grovt saget og ren. Lap stylet T1-11 kan bestilles med skrå eller rette kanter.

materialer brukt

Southern furu er et populært valg for T1-11 ytterkledning. Cedar, Douglas-gran og furu blir også brukt til å lage ytterkledning. En blanding av disse og andre treslag kan bli funnet i T1-11 oriented strand board ytterkledning.

Installasjon

Riktig montering av T1-11 er nødvendig for å hindre delaminering og forringelse av trevirket. T1-11 må blinket og forseglet mot vær i henhold til produsentens spesifikasjoner. Feil installasjon kan ugyldiggjøre eventuelle garantier eller garanti som følger med produktet. Den Engineered Wood Association anbefaler å male alle blinde og synlige fasader kanter og beskytte alle utsatte overflater mens under bygging ved hjelp av plastfolie eller andre midler for å holde T1-11 tørr før installasjonen er fullført.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com