Hvordan Grow en potet Plant Inside

January 16

Lyst til å heve en spud, men ikke har plass til å gjøre det? Ikke et problem. Poteter er blant de enkleste av edibles å vokse inni. Som de trives godt i varme, solfylte klima, varmen av en leilighet kjøkken er perfekt for potet oppdrett. En stor planting container eller planter, potting jord og gjødsel, og masse sol og vann er alt du trenger å ta opp en baby spud innendørs.

Bruksanvisning

Hvordan Grow en potet Plant Inside

1 Skaff en stor container. Avhengig av hvilken type potet du skal plante, vil du trenge en container stor nok til å holde en fullvoksen potet og bred nok til å ta inn nok lys. Før du fyller beholderen med jord, sørg for at det er små hull i bunnen av beholderen for å tillate drenering.

2 Plasser beholderen foran et stort vindu, eller vinduet som ser mest lys i løpet av dagen. Dekke bunnen av potten med små steiner (for å tillate drenering uten å gjøre en jord rot) og deretter fylle potten en tredjedel av veien opp med en blanding av plantejord og torvmose. Ikke fyll potten hele veien, så vil du trenger plass til å stadig fylle potten med jord som poteten vokser.

3 Skjær potetene slik at hver "seed" har et øye. Space dem i planter om seks inches fra hverandre. Avhengig av størrelsen på potten, vil du være i stand til å plante mellom fire og fem frø. Dekk hver spud med cirka tre inches av jord.

4 Vann potet planter daglige. Ikke drukne dem, men du må holde dem fuktig. Så lenge dreneringshull forblir klar, bør du være i stand til å vanne daglig uten fare for mugg.

5 Legg tre inches av jord (i en jordhaug rundt potet plante) når planten vokser til å være om lag seks inches høy. Hold "bygge" jorda før haugene er omtrent to inches fra toppen av beholderen.

6 Høste poteter innen to til tre måneder med vekst. Det er ingen magisk tegn signaliserer at poteten er klar for plukking; ta det på instinkt. Ved hjelp av hånden din, nå i jord og pakk rundt spud og riv opp. Deretter mos, sauté, damp eller yngel og nyte.

Hint

  • Hvis du ikke har et veldig stort vindu, eller du bor i et veldig mørkt område (for eksempel Danmark i løpet av vinteren) kan du alltids kjøpe en kunstig sol lampe for å gi både beat og lys til innendørs potet patch.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com