Hvordan få plenen Pretty

April 8

Har du naboer som har pene yards med pene linjer og alltid ønsket en plen sånn? Vel denne opplæringen vil gi deg noen ideer om hvordan man skal oppnå dette prestasjon som er egentlig ikke vanskelig.

Bruksanvisning

1 Har du noen gang lurt på hvordan du kan få en pen gressplen med linjer som de har på golfbaner eller har en nabo som ser bra ut hele tiden? Vel sin veldig enkelt og alt du trenger er å vite hvordan og de måte rett. Når første skjære når du ikke har kuttet i lang tid, og du figuren du trenger øvelsen uansett. Hvis du har gress som 4 og 5 inches høy, må vi først klare det til hvor vi kan kjøre over det forsiktig med en gressklipper. Enhver gressklipper vil fungere, men du kan bare følge disse metodene og din sikker på å ha en pen plen som du sannsynligvis hadde en gang før.

2 Når du har det klart å hvor du ikke bruker hekk klippere eller til og med motorsag for at faktum i saken, så vi kan få til nitty modig. På de fleste gå bak gressklippere i dag, er det lite knotter kalles skinnene på hjulene som du kan justere høyden på dekk med å også gi oss en nøyaktig kutt. På denne måten kan du justere nivået og mengden av gress du ønsker å kutte på hver passering. Når først kutte gress plassere knotter på alle 4 hjul på rundt fem nivå opp, på denne måten er vi ikke hakking og skalpering gresset som vi har jobbet så hardt for å administrere. Pluss scalping kan drepe vår gress, og vi ønsker ikke det. Selv når du begynner å klippe, dette vil begynne å forlate deg lyse linjer som vi har prøvd å få til også å få det ganske utseende.

3 Etter et par dager når du har mer ledig tid og ønsker å klippe gresset igjen, prøve og justere justerbar ned to hakk og følger samme prosedyre når kutte igjen. Å gjøre dette vil også gi deg en idé eller hva gresset ser levende og pluss at du kan klippe et par linjer og finne ut om du tror kuttet er for dypt, for å heve knottene opp et hakk. Dette vil også gi deg mer merkbare linjer som andre lurer på hvordan du oppnår dette. Når du har brukt disse teknikkene, og har en ganske plenen, kan du lene deg tilbake under en fin picnic bord og ha en fin glass te for anledningen og hardt arbeid som du har jobbet så hardt for å oppnå. Selv om de fleste har egne måter å kutte en plen, kan de fleste dra nytte av disse aktivitetene som trening for å gjøre dem friske også, i tillegg til inhaling av dårlige røyk og få gress i munnen .. = 0)

Hint

  • Etter disse tipsene kan muligens føre til en av to ting, eller kanskje til og med begge deler. Det vil gi ditt hus og plen et bedre utseende hvis det er det du prøver å erverve eller det vil gjøre deg sunnere. Så uansett hva det kommer ut bra til slutt for alle, og selv hagen din som du har gjort fred med igjen.
  • Hvis du aldri har operert en gressklipper før eller andre typer maskiner, alltid ha en kvalifisert profesjonell eller ledsages av en voksen til å minske sjansene for ulykker. ~ Sikkerheten først ~

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com