Hvordan Wire en Trane Weathertron

January 31

Hvordan Wire en Trane Weathertron


Den Trane Weatherton termostat ble produsert i 1998. Du kan fortsatt bruke denne termostat med et klimaanlegg produseres i dag, men det vil kjøre systemet mindre effektivt. Den Weathertron bruker noen ledninger som ikke er kompatible med dagens klimaanlegg. I gjennomsnitt, klimaanlegg siste 12 til 15 år, så det er mulig det er systemer der ute som fortsatt vil være kompatibel med Weathertron, sier Alan Boleware en servicetekniker i Indian Harbour Beach, Florida.

Bruksanvisning

1 Slå av strømmen til luftbehandleren i sikringsboksen.

2. Plasser hullet i veggplaten av termostaten i de ledninger som kommer ut av veggen og trekke dem gjennom hullet.

3 Trykk på veggplaten til veggen. Holde veggplaten på plass med en hånd og med den annen side sitter en lett nivå på toppen av veggplaten. Juster veggplaten inntil boblen på det nivået er mellom de to senterlinjer.

4 Skru veggplate i veggen.

5 Koble den grønne ledningen til G-terminalen, den gule ledningen til Y-terminalen, den hvite ledningen til W2, den blå ledningen til B-terminalen (denne ledningen kan være svart), den oransje ledningen til O-terminalen og den røde ledningen til R terminalen. Tape av noen ekstra ledninger med elektrisk tape og la dem frakoblet.

6 Fest termostaten til veggplaten. Slå på strømmen igjen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com