Har en Lemon Tree trenger å bli bestøvet fra en annen Lemon Tree?

January 12

Har en Lemon Tree trenger å bli bestøvet fra en annen Lemon Tree?


Sitrontrær er tropiske planter som krever varme klimaforhold, godt drenert jord og fullt søndag. Citrus planter meste er selv pollinerende, men noen hybrider krever tilstedeværelsen av et annet tre til krysspollinerer. Sitrontrær krever ikke krysspollinering, men er søte lukter og tiltrekker honning bier og andre pollinatorer, som kan forårsake krysspollinering. Plantene kan dyrkes fra frø, men vil ikke frukt i mange år, så vanligvis er vokst ut kompatibel root lager.

blomster

Sitron blomster er attraktive, sitrusduftende blomster. De starter ut som rosa til rose-farget knopper som forfaller som de åpner, blir hvit med en lilla henhold vogn. De fleste blomster oppstå i sen høst til vinter og varer til mars. Det kan være en annen blomst i juni under de rette forholdene. Blomster vanligvis er arrangert enkeltvis på stilkene, men noen ganger vil de være i grupper på to eller tre. Det er 20 eller flere pollenbærere på midten av blomsten og et stempel for pollen mottak. Andelen av fertile blomster er lav på de fleste sitron arter, men blomstene er "perfekt", som betyr at de bære både mannlige og kvinnelige kjønnsdeler.

pollinering

Pollinering i perfekte blomster krever bare pollen å migrere gjennom vind eller insekt aktivitet, kort avstand til stempelet. Krysspollinering er ikke nødvendig som det er med noen sitrus arter og steinfrukter. Det noen ganger utilsiktet skjer ved overføring av pollen på insekter. Innendørs sitrontrær kan kreve litt hjelp flytte pollen til stempelet fordi det er en manglende luftsirkulasjon. De fleste dyrkere bruke en liten pensel eller bomullspinne; de dyppe redskap i blomst og forsiktig flytte den rundt. Dette er vanligvis tilstrekkelig til å pollinere blomsten.

frukt Set

Når pollinering oppnås pollen reiser nedover pistil til eggstokken hvor befruktning finner sted. De befruktede eggstokk sveller mens kronbladene av blomsten faller av. Det kan ta fire til 12 måneder fra det tidspunkt de plante blomster før du har slakte frukt. Det nøyaktige tidspunktet er avhengig av sorten og betingelser. Tidspunktet for fruiting avhenger av variasjon også. "Eureka" produserer våren til sommeren, "Lisboa" i sommer og høst, "Ponderosa" og "Meyer" i høst til vinter. Tidspunktet varierer med andre faktorer, men, det vil si de fleste sitrontrær kan frukt til enhver tid.

Innhøsting

De fleste sitroner er en lys gul farge med enten glatt eller humpete hud stiplet med olje glands. Frukt kan være saftig og moden før de blir gule og kan brukes grønn av treet hvis de er fast og lubben. Frukten på høsten er en lys grønn farge og en 1/2 til 2 inches i bredden. Lagre og kurere frukt til sitron blir gul og skallet blir jevnere. Dette sikrer at den er klar for markedet. Sitroner kan lagres fra et par dager til en uke i kjøling.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com