Hvordan De-Ice en hengelås

March 12

Hvordan De-Ice en hengelås


Når væske fuktighet siver inn i hull, sprekker og hulrom av en hengelås, kan det slå inn i fast is under kalde vintertemperaturer. Dette er et reelt problem, når låsen må åpnes, særlig i en nødsituasjon. Heldigvis finnes det noen smarte løsninger på tining av en hengelås. Med bare noen få husholdningsartikler kan du de-ice din hengelås trygt og enkelt.

Bruksanvisning

1 Lys nøkkelen med en lighter og slå den på hengelås for noen få sekunder for å varme den. Rett flamme mot nøkkelhullet for å smelte isen i opening.Then kobler nøkkelen til hengelåsen. Gjenta disse trinnene som er nødvendig for å tine låsen.

2 Påfør rensemiddel på nøkkelhull og nøkkel. Sett nøkkelen og låse opp hengelåsen. Hvis hengelåsen forblir frosset, gjentar du trinnene.

3 Påfør en liten del av vaselin på nøkkelen for låsen. Wiggle nøkkelen mens du setter den inn i nøkkelhullet. Gjenta disse trinnene som trengs for å åpne låsen

4 Påfør varme fra en hårføner til hengelås. Konsentrere varmen mot nøkkelhullet inntil den opphever frysing av låsemekanismen.

5 Spray de-icier oppløsning inn i låsen. Sett nøkkelen og låse opp hengelåsen. Følg eventuelle tilleggsproduktinstruksjoner, hvis nødvendig.

Hint

  • Sørg for å ikke smelte nøkkelen når du tenner det eller det kan knekke inne i nøkkelhullet.
  • Bruk hansker når du bruker lettere å beskytte hendene.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com