Hvordan String Gardinstenger

February 23

Gardinstenger som lar deg åpne og lukke draperier operere i mange år uten problemer. På grunn av friksjon forårsaket av betjeningsmekanismen på travers stenger, den snor noen ganger frynser eller pauser, noe som gjør det umulig å åpne eller lukke gardinene. Du kan rest stenger stedet erstatte dem. Selv om det kan være vanskelig å finne nøyaktig samme snor, kan du streng gardinstenger og få mer ut av vinduet behandlinger.

Bruksanvisning

1 Mål gardin stang å vite hvor mye snor du trenger å kjøpe. Måle bredden av gardinskinnen. Tilsett høyde fra toppen av gardinskinnen til gulvet. Dobbelt det totale, og legge til 6 inches til det.

2 klipp av en liten del av den gamle ledningen slik at du kan matche dens diameter når du går til teppet forsyning butikken. En annen mulig kilde til snor er en butikk som selger sy forestillinger.

3 Fjern gardin stang fra sine kleshengere. Sett den på gulvet eller en arbeidsflate, slik at du ser på baksiden av stangen.

4 Før tråden bak ryggen trinse på venstre side av gardin stang. Bruk en binders til ulempe enden av ledningen. Arbeid ledningen under alle gardin glir på venstre side av traversen stang. Fortsett å trekke den til venstre side av hovedbærestilling. Ta ledningen under åpningen under hovedbærer, og trekk den ut gjennom venstre hullet. Knyt en dobbel knute i enden av ledningen. Trekk ledningen tilbake gjennom hullet inntil knuten fangster.

5. Kjør den andre enden av ledningen mellom de to trinsene på venstre side av stangen. Hold kjører ledningen under skinnene. Gå under hovedbærer. Bruk binders som trengs for å hjelpe deg lede snor. Bringe enden av ledningen i henhold til den andre bærer og ut gjennom åpningen på venstre side av denne bærer. Ta opp eventuell slakk i ledningen.

6 Skyv ledningen gjennom hullet på den høyre side av den andre bærer og på undersiden av bæreren. Bringe ledningen ut på høyre side av den andre bærer. Kjør snor under det andre settet med lysbilder.

7 Skyv snor mellom de to trinser på høyre side av gardin stang. Trekk enden av ledningen ned og rundt bunnen trinse, og skyv den opp og ut toppen av gardin stang. Derfra setter snor tilbake i gardin stang på toppen av den øverste trinse.

8 Gå under alle skinnene på høyre side av gardinskinnen igjen med cording. Før snor under andre bærer. Ta slutten av snor under hovedbærer og opp gjennom hullet på høyre side. Knyt en dobbel knute, og trekk det overskytende snor tilbake for å feste knuten i posisjon.

9 Hang stangen tilbake på kleshengere. Trekk ledningen for å kontrollere at operatører opererer jevnt.

Hint

  • Hvis slutten av snor frynser, klipp av den frynsete tråder.
  • Metall kantene av en gardin stang er skarpe. Behandles forsiktig.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com