Hva trenger plantene trenger for å vokse?

March 3

Hva trenger plantene trenger for å vokse?


Økende trær, blomster, vinranker eller andre typer planter krever kunnskap om en plantenes behov. Mens ulike arter og planter krever forskjellige vekstforhold og behandlinger, alle planter trenger fire grunnleggende elementer for vekst.

Jord

Å produsere røtter fra frø, løker eller knoller, planter krever jord. Jord gir næring samtidig som det gir planten et sterkt fundament for å tåle kraftig vind. Som et hjem for plantens rotsystem, jord gir også planter en kilde for å samle vann.

Vann

Planter bruker vann fra jorda gjennom rotsystemer men også samle vann gjennom dugg og regndråper avsatt på blader og stengler. Vann kombinerer med sollys for å produsere sukker i bladene, som beiter anlegget og produsere vekst.

sollys

Gjennom en prosess som kalles fotosyntese, blader og stengler av planter absorberer sollys og konvertere solens energi i maten. Forskjellige plantearter har ulik gjennomsnittlig krav for sollys eksponering.

Luft

En annen ingrediens er nødvendig for å utføre fotosyntese er luft. Planter trekke spesielt karbondioksyd fra luften og frigjør oksygen, mens mennesker og dyr fungere motsatt, produsere karbondioksid og trekke i oksygen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com