Hvordan velge en madrass for barn

March 1

Hvordan velge en madrass for barn


En madrass påvirker kvaliteten på søvn og det samme er tilfelle med ditt barns madrass. Du bør aldri velge det billigste madrassen i butikken. I stedet bør du undersøke alle alternativene for å finne den som er best for ditt barns behov. Når du kjøper en madrass for et barn, må du huske på at det er store forskjeller mellom madrasser for yngre og eldre barn. Velg den som er riktig for barnet ditt.

Bruksanvisning

1. Mål området for madrassen. Hvis du har en standard sengeramme eller krybbe, vil du ikke ha noe problem å kjøpe en standard størrelse madrass. Men hvis du bruker en barnevogn eller vugge, kan det være vanskeligere å finne en madrass i den størrelsen du trenger. Madrassen skal sitte tett på sokkelen for å unngå overlapping barnet i sprekker.

2 Sammenlign de typer madrasser. Innsiden av et barns madrass vil være våren eller skum. En fjærmadrass tilbyr vanligvis mer støtte enn en skum madrass, men du kan finne fast skum madrasser ved å se etter en madrass som har høy tetthet skum. Babyer trenger en fast madrass for å unngå problemer med Sudden Infant Death Syndrome (SIDS), men risikoen avtar etter det første året har gått. Etter det, kan du velge en fast madrass eller en myk madrass, så lenge den har støtte.

3 Velg en vanntett madrass for små barn. Mange barn madrasser kommer med en plast ytre lag, som kan beskytte mot ulykker. Dette er spesielt nødvendig hvis du har et barn som er pottetrening, men du kan også trenge dette for en ungdom som av og til tisser i sengen.

4 Se på søm rundt kantene. Du vil ha en høy kvalitet madrass som ikke kommer til å komme fra hverandre.

5 Finn den beste prisen. Når du vet hvilken type madrass du ønsker å kjøpe for barnet ditt, kan du sammenligne tilbud på forskjellige butikker. Se online og offline for en god del. Men når du kjøper madrass på nettet, husk at du må legge til fraktkostnadene til den totale for å få en full titt på bekostning.

Hint

  • Noen memory foam satt av en gass når de er nye, noe som gjør dette til et dårlig valg for barn.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com