Hvordan Mix tørrmur i gjørma og vann til Wall Overflatebehandling

April 22

Legge tekstur til overflaten av gips er en måte å gi en mer tilpasset utseende til ditt hjem. Det kan også være en effektiv måte å gi eldre vegger med mindre feil et nytt utseende uten å måtte rive ut og erstatte de gamle murene. En rekke forskjellige teksturer som kan brukes, fra popcorn til swirls og knockdowns. Selv om du kan bruke standard sparkelmasse for å bruke tekstur, må du blande det annerledes for å få det inn i en konsistens slik at du kan bruke den.

Bruksanvisning

1 Åpne bøtte med sparkelmasse og ta noen kuler av sammensatte ut og sett den til side.

2 Tilsett vann til tomrommet i bøtta hvor du øses ut sammensatte.

3 Fest padle mikseren til elektrisk drill og sett padle blander inn i bøtte med sammensatte.

4 Hold bøtte på plass ved å sette føttene på begge sider av det, så slå på tvangsblander og jobbe den rundt sparkelmasse i bøtta til vannet og forbindelsen er godt blandet.

5 Fjern padle mikser og kontroller konsistensen av det sammensatte, som skal være rennende, som pannekakerøre. Hvis blandingen er for tykk, tilsett litt vann og fortsett å blande til du får ønsket konsistens. Hvis det er for vassen, legg i noen av det sammensatte som du øses ut tidligere og re-mix.

Hint

  • I gjennomsnitt vil du trenge en 4,5-liters bøtte med sparkelmasse for hvert rom du søker tekstur i.
  • Selv om universalleddforbindelse kan anvendes, er lett topping skjøteforbindelse lettere og vil være lettere å arbeide med.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com