Hvordan Graft Cedar

January 23

Hvordan Graft Cedar


Pode er prosessen med å ta en sunn gren fra en rekke treet og feste den til stammen, eller rotstokken, av en lignende type treet. Ved å gjøre dette, kan du faktisk vokse to forskjellige typer blomster, frukt eller nøtter på ett tre. Som tilfellet er med mange andre varianter av trær, er det mulig å pode sedertre. Den poding Fremgangsmåte for cedar er lik den til de fleste andre typer av treet.

Bruksanvisning

1 Bruk en sedertre som er minst 3 år gammel. Cedar krever 3 år med vekst før rotstokken etablert nok til å støtte en transplantert ætling tatt fra et annet tre.

2 Skjær en smart, eller tre gren, som du ønsker å pode til cedar under senhøsten eller vinteren. Bortsett fra andre varianter av sedertre, einer trær er like nok til å pode til cedar rotstokken, slik at du kan ta en ætling fra en einer tre også. Å kutte en ætling, fjerne 4 til 6 inches av tuppen av en sunn gren.

3 Pakk slutten av Scion der lem ble kuttet med en fuktig papirhåndkle og legg den i en forseglet plastpose. Plasser Scion i kjøleskapet eller i et uoppvarmet kjeller eller garasje for å holde den kald i løpet av resten av vinteren og tidlig på våren.

4 pode Scion til cedar rotstokken i midten av våren da trusselen om frost har passert. Begynn pode ved å skjære inn i sedertre rotstokken i en 45-graders vinkel med en skarp kniv. Skjær ca 2 inches inn i treet.

5 Trim slutten av Scion hvor det ble kuttet ned slik at den har et punkt omtrent samme størrelse som den sektoren som du har gjort i rotstokken. Slip dette punktet ned i spalten som du har gjort i rotstokken. Hvis rotstokken ikke holder Scion tett, kjøre to spikre gjennom rotstokken og Scion å feste den til rotstokken.

6 Dekke hele området av pode med pode voks. Den pode voks bør dekke alle områder av både smart og rotstokken å beskytte dem mot sykdom og angrep før de har grodd og smeltet sammen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com