Hvordan Cloud-sviske en Juniper

February 13Cloud beskjæring er en tradisjonell japansk metode for beskjæring trær, som vanligvis brukes i kunsten bonsai, men også ofte sett i landskap over hele verden. Som navnet antyder, skaper sky beskjæring den visuelle effekten av bladene til et tre flytende som en sky over de grasiøse former for grener. I landskap, bør sky beskjæring gjøres på trær. Cloud beskjæring kan forvandle en forvokst, skjemmende einer busk til et attraktivt, skulpturelle kunstverk. Ved hjelp av cloud beskjæring kan holde en einer busk fra å bli større og tar over landskapet.

Bruksanvisning

1 Velg en moden einerbusk som har fra tre til fem friske grener med god løvverk på endene av grenene.

2 Bruk en håndsag til å kutte alle valgt bort einer grener av busken. Cut-off, bør valgt bort grener inkludere alle døde og scraggly leter grener. Kutt alle uønskede grener til bakkenivå.

3 Bruk beskjæringssakser og hånden så å klippe og trimme alle kvister og løvverk av de utvalgte grener. Kvister og blader bør være trimmet så nær den viktigste grenen stammen som mulig. La en til to føtter løvverk i den øvre enden av de valgte grenene, men.

4 Shape de resterende bladene på toppen av hver store gren inn i horisontale ovaler eller runde, ved hjelp av saks og beskjæringssakser. Skyen formede bladene må være på varierende høyder for å legge visuell interesse.

5 klipp av ny vekst som kan vises på stammen og grenene av einer, med håndsaks. Tre til fire ganger i året, trimme bladene til de opprinnelige former.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com