Hvordan holde veggedyr fra å komme tilbake

September 24

Små, vingeløse og flate, veggdyr er langvarige og vanskelige å drepe. Ifølge Centers for Disease Prevention, eller CDC, kan de leve i flere måneder uten fôring. De gjemmer seg om dagen og kan bæres inn i en bolig på klær, sengetøy og sengetøy, i bagasjen eller på brukte møbler. CDC anbefaler at etter et besøk fra en skadedyrbekjempelse profesjonell for å utrydde bedbugs, bruker du en integrert plantevern ledelse, eller IPM, system, som er avhengig av både miljøsensitive og common-sense teknikker for å effektivt håndtere en Veggedyr infestation og hindre deres komme tilbake.

Bruksanvisning

1 Fjern rot rundt sengen. De fleste veggdyr bor innen 8 fot av der folk sover, og de kan gjemme seg i hauger av klær eller andre myke elementer som kan være i nærheten av sengen.

2 Vask sengetøy ofte i varmt vann og vaskemiddel.

3 Vacuum kraftig og ofte. Vakuum rundt og under sengen, samt madrassen. Hvis du har kjæledyr, støvsuge sine senger eller områder der de sover.

4 Tette sprekker i veggene eller rundt støping og gulvbord på soverommet.

5 Tenk tetting bagasje og personlige eiendeler i en plastpose når du er borte fra hjemmet. Veggedyr infestations kan være vanlig på hoteller, moteller og om værelsene hus. I det minste, pakke ut i vaskerommet eller andre ikke-teppebelagte rommet, og vaske klær så snart som mulig i varmt vann.

6 Kontroller og spray noen annenhånds møbler du kjøper mot skjulte Veggedyr angrep.

Hint

  • Ta alltid kontakt med skadedyrbekjempelse profesjonell for å bekrefte en Veggedyr infestation, og for å gi utryddelse tjenester.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com