Hvordan Clean Tørket Grout Off Keramiske fliser

November 20

Installere fliser er en spennende prosess. Nye fliser kan endre ansiktet og følelsen av ditt hjem, slik at det føles som et nytt sted. Fliseinstallasjon kan presentere noen problemer, skjønt. Det er ikke uvanlig for fliser å se disig og kjedelig rett etter installasjon. Det er heller ikke uvanlig å ha overflødig fugemasse smitte over og landing på nye fliser. Så frustrerende som disse to forholdene er, er det relativt enkelt og smertefritt å fjerne tørket fugemasse fra fliser med grunnleggende materialer.

Bruksanvisning

1 Lirk fugemasse forsiktig der det er festet til flis, ved hjelp av eik pinner. Lett, bevisst og repeterende prodding bør hjelpe løsne det meste av fugemasse.

2 Støvsug fliser og fugemasse forsiktig mens du går. Som fuger blir løs, vil det ligge over overflaten av flisen. Hvis ikke fjernes med en gang, kan det ripe opp eller skade fliser finish.

3. Hell varmt vann over overflaten.

4 Skrubb overflaten med en nylon skuresvamp i en sirkulær bevegelse. Vannet skal bidra til å løsne grepet av fuger og den milde skrubbing bevegelse med skuresvamp vil fjerne flis overflaten av dis eller skitt, og etterlater overflaten blank og glatt.

Hint

  • Handle raskt - jo lenger fuger forblir på flis, jo sterkere obligasjons blir og jo mer vanskelig det er å fjerne uten å skade fliser.
  • Bruk hansker for å forhindre gnagsår og splinter
  • Bruk aldri stålull, slipende kjemikalier eller sterke rensemidler for å fjerne fugemasse - dette kan føre til permanent skade på overflaten.
  • Pass på å ikke knekke overflaten på flisen når du støvsuger. De tunge hjulene på et vakuum kan føre til sprekkdannelser eller chipping.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com