Hvordan bruke aluminium sulfat i svømmebasseng

November 3

Hvordan bruke aluminium sulfat i et svømmebasseng. Din bassenget kan ha grumsete vann for en rekke årsaker, men hvis det er på grunn av overdreven mineraler, rense bassenget med aluminiumsulfat. Den har en positiv ladning når det er oppløst i vann og tiltrekker seg de negative partiklene før de stivner i biter, noe som gjør det lettere å rense vannet.

Bruksanvisning

1 Kontroller alkalitet av bassenget. Den alkalitet må registrere mer enn 75 milligram per liter som kalsiumkarbonat for alun til å fungere.

2 Tilbakeslags filteret i henhold til instruksjonene for filteret. Sand filtre bruker en annen prosess enn DE filtre, og du kan bruke alum bare med sandfilter. Det kan skade DE filtre.

3 Legg den anbefalte dosen av aluminiumsulfat for bassenget til den mest praktiske inngangspunkt før filteret. Dette er vanligvis den skimmer, men legge den langsomt fordi den kan bli lokalisert der, heller enn å flytte hele veien til filteret. Les bruksanvisningen som følger med aluminiumsulfat, men en god tommelfingerregel er å legge to oz. alun for hver kvadrat foten av området på basseng overflate.

4 Tøm filter av sediment etter et par dager. Gjenta prosessen til uklarheten forårsaket av mineraler er borte.

Hint

  • Ikke la aluminiumsulfat berøre huden din, og bruk vernebriller og hansker når du jobber med det. Aluminum sulfate kan forårsake etseskader.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com