Hvordan finne den elektriske strømmen i et hus med en wire Tester

October 20

Hvordan finne den elektriske strømmen i et hus med en wire Tester


Elektrisk strøm (spenning og ampere) går inn i huset gjennom den tykke kabler og er koblet til en meter slik at mengden strøm du bruker kan måles. Kablene fra måleren deretter gå direkte til sikringsboksen, der den deler seg i flere ledninger som kobles til sikringene. Hver sikringen er relatert til en annen elektrisk krets i huset. Tilkoblingen hvor ledningene går inn i sikringsboksen er stedet du kan bestemme elektrisk strøm i huset ditt, og den beste måten å gjøre dette på er å bruke et multimeter ledning tester.

Bruksanvisning

1 Ta på gummihansker. Man må ha strøm slås på for å bestemme den elektriske strøm.

2 Ta av dekselet til sikringsboksen ved å fjerne noen skruer, med en skrutrekker. Hvis dekselet klipp på plass, slipper klippene. Du vil se to store kabler inne som går inn i sikringsboksen og deretter mate inn i en liten selvstendig boks.

3 Åpne den lille boksen dekselet. Hvis det er skrudd på plass, kan du bruke en skrutrekker for å fjerne skruen som holder dekselet på place.The to kablene er koblet til to terminaler: den ene er merket "Hot", "live" eller "Pos"; den andre er merket "NEG" eller "Neu".

4 Sett multimeter på spenningsinnstillingen. røre forsiktig proben på enden av den røde kabelen fra måleren til terminalen merket "Hot" eller lignende, og deretter på sonden på enden av den sorte ledningen fra måleren på den andre terminalen. Sjekk måleren for å finne ut spenningen huset ditt blir. Den måleravlesning er alltid den samme uansett hvor mange elektriske apparater er slått på. Fjern sondene fra terminalene.

5 Tilbake måleren til ampere. Gjenta prosedyren med sondene berøre terminalene. Les måleren for å finne ut ampere huset bruker. Lesningen varierer, avhengig av antallet av apparater som er i bruk. Jo flere apparater som er i bruk, jo større er lesing.

6 Fjern sondene fra terminalene og erstatte terminaldekselet og dekselet til sikringsboksen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com