Tomat Varianter i Arizona

March 8

Tomat Varianter i Arizona


Arizona er en ørkenklima med sandholdig jord og tørre, varme forhold i store deler av året. Det er ikke akkurat hva som kommer til tankene når de vurderer et godt sted å vokse en dusør på fersk hage grønnsaker og frukt. Men noen planter gjør det svært bra i Arizona til tross for disse forholdene. Tomater er et eksempel på vellykket råvarer som kan dyrkes i denne ørkenen staten. Enkelte varianter av tomatplante tendens til å utføre ganske godt her.

Early girl

En av de mest vellykkede tomatplanter i Arizona er det Early Girl variasjon. The Early Girl produserer en runde slicing tomat som er lyse rødt på innsiden og utsiden. Denne hybrid vil vanligvis vokse til rundt 4 oz., I henhold til Rutgers Agricultural Experiment Station webområdet.

The Early Girl vokser høyt på vintreet og må støttes for best resultat. Bush tomatplanter ikke utfører så vel i Arizona, men disse mellomliggende tomatplanter tendens til å være en favoritt for gartnere i området. Tidlig jente blir ofte brukt som en salat tomat og har en gunstig smak.

Champion

The Champion tomatplante er også vellykket i Arizona hager. Champion er også en rød slicing tomat. Det er større enn tidlig jente og er betraktet som middels til store i størrelse.

The Champion tomat er ideelt for smørbrød på grunn av sin meaty tekstur og litt syrlig smak. Det er mindre søt enn enkelte andre typer kutting tomater og har en tendens til å gi gode resultater i en rekke forhold og produserer masse frukt.

søt 100

The Sweet 100 tomat er en liten cherrytomat rekke populære for å spise rett av vintreet. Anlegget må være støttet for best resultat, så det kan produsere lange bunter av frukt måle omtrent en tomme i lengde hvis gitt korrekt oppsett. Disse tomater har en tendens til å gjøre det bra i en rekke plante situasjoner, blant hagene i Arizona.

Søte 100 tomater har høyere sukkerinnhold enn mange andre typer tomater og er veldig søt smak. Disse tomater kan Juiced eller gjort i tomat syltetøy uten å legge sukker, ifølge P. Allen Smith Garden Home hjemmeside.

Dette mangfoldet krever vanligvis gartneren å plante vintreet innendørs seks til åtte uker før transplantasjonen utenfor. Temperaturer over 55 grader Fahrenheit er nødvendig for transplantasjon bli vellykket.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com