Hvordan lage Dusj Hyller

May 24

Hvordan lage Dusj Hyller


Du kan kjøpe hyller laget for å montere inne i et vått område, for eksempel en dusjnisje, eller du kan tilpasse hyller og bygge din egen. Når du bygger hyller for en dusj, må du bruke materialer som ikke vil rust eller råte. Heldigvis kan du finne alt du trenger på de fleste hardware forsyning detaljister, slik at du kan lage en hylle som passer din dusj perfekt.

Bruksanvisning

1 Mål plassen i dusjen for sokkelen ved hjelp av et målebånd og deretter bestemme seg for en god bredde. Du ønsker ikke hyllen for å stikke ut og bli en fare. For eksempel, anta sokkelen for å være 2 fot lang og 18 inches bred. Du kan justere målingene for dine personlige behov.

2 Skjær et stykke av ¼-tommers akryl, pleksiglass eller Lexan til to fot lang med en bredde på 18 inches. Velg klar plast eller en pigmentert plast som går med innredning. Bruk en båndsag for å kutte plast til størrelsen.

3 Sand kantene av plast ved hjelp av 600-grit, 800 grit og deretter 1000-sandpapir for å gjøre dem glatte og klare igjen.

4 Plasser belagt L parentes mot veggen dusj ca 4 inches tettere sammen enn lengden på sokkelen. Plasser et nivå på toppen av brakettene, plassere braketter slik at de hviler nivå og deretter merke monteringshullene fra brakettene på veggen.

5 Bor hull stort nok for veggfester til dusj veggen ved hjelp av hånden drill og drill bit.

6 Fyll hullene med silikon caulk. Caulk hindrer vannet fra å komme inn i veggen.

7 Drive i veggen ankere med en gummihammer og fest brakettene til veggen med skruer i rustfritt stål. Rustfritt stål ruster ikke.

8 Plasser sokkelen på toppen av brakettene og sentrer det fra venstre mot høyre.

9 Marker monteringshullene på plastikk og deretter bore ut hull i plasten store nok til å passe boltene du har tenkt å bruke til å feste sokkelen til brakettene.

10 Place de rustfrie bolter gjennom hullene i sokkelen og braketten og fest boltene med rustfrie skruer og en skiftenøkkel.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com