Hvordan beregne Circuit Amperage

May 24

Strømstyrken er definert som den mengde elektrisk energi som går gjennom et apparat på et gitt tidspunkt. Beregning av strømstyrke for forskjellige kretser og apparater er viktig, da ikke alle apparater er kompatible med det samme nivå av strømstyrke og skade eller funksjonssvikt kan forekomme som et resultat av uriktig krets strømstyrke vurdering. Før beregning strømstyrke, finne ut om du har en en-fase eller tre-fase krets, som formelen er forskjellig for hver. Hvis du ikke vet hvordan du kan fortelle forskjellen mellom en fase og tre-fase kretser, be en elektriker for å få hjelp bestemme forskjellen.

Bruksanvisning

1 Identifiser volt amp belastningen av kretsen som er involvert og volt i kretsen. Begge disse variablene skal merkes og også plassert i brukerveiledningen til kretsen. Hvis du ikke finner heller, ta kontakt med en elektriker for å måle disse variablene for deg.

2 Multipliser volt ampere belastning av volt i kretsen.

3 Del resulterende nummeret av volt. Enden nummeret blir kretsen strømstyrken for en fasekrets. For en tre-fase krets, følger den samme formelen, med unntak multiplisere volt ved 1,732 før du bruker den som divisor.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com