Slik beskytter Utendørs Kombinasjon låser mot rust

May 23

Det kan være veldig frustrerende å prøve å åpne utendørs kombinasjonslås bare for å oppdage at det er stikker eller er ute av stand til å åpne i det hele tatt på grunn av rust. Selv om det er låser på markedet som er spesielt ment for utendørs bruk og er utformet for å motstå rust, kan du gjøre noen lås værbestandig, så lenge du behandler det først og sjekke den innimellom for å se om det er behov for å bli trukket.

Bruksanvisning

1 Hvis låsen er ikke nytt, sørg for at den er ren, tørr og fri for støv og annet rusk.

2 Spray hele låsen med en silisium som WD-40, med særlig vekt på bevegelige deler som kombinasjonshjulet (e) og bar vedlegg på toppen. Spray det direkte inn i låsen (der baren vedlegget går i) og sørg for at det er godt smurt på innsiden.

3 Spinn kombinasjon hjulet (er) for å sikre at silisium fordeles jevnt bak dem. Bruk en ren, absorberende klut til å tørke av overflødig smøremiddel.

4 Åpne og lukke låsen flere ganger for å fordele silisium gjennom de indre tannhjul.

5 Kontroller låse jevne mellomrom om det er på et sted der den ikke får hyppig bruk. Sørg for at alle komponentene beveger seg jevnt. Hvis du merker noen stikker under bruk, må du gjenta trinn 1 til 6.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com