Slik Dekorer en gutts soverom for tre

March 17

Slik Dekorer en gutts soverom for tre


Dekorere et rom for en ung gutt kan være utfordrende, men dekorere et rom for tre gutter kan virke skremmende. Hvordan passer du gutter i et enkelt rom uten å gjøre dem føler at de er presset i et skap? Hvordan gjenspeiler du tre unike personligheter i en sammenhengende måte? Og hvordan får du tre gutter til å holde en plass ordentlig og ryddig? Med litt planlegging og litt kreativitet, kan det gjøres.

Bruksanvisning

1 Velg en farge til veggene som alle tre gutter liker. Hvis guttene ikke blir enige om en farge, bare male veggene en munter off-white eller krem.

2 Velg et tema for rommet hvis de tre guttene er relativt tett i alder. For eksempel kan det være gigantiske feil, Ole Brumm eller dyr. Hvis en av guttene er betydelig eldre enn de andre, bare holde rommet lyst og trivelig uten et klart tema. Hvis du er kunstnerisk tilbøyelig, tegne et veggmaleri på veggen som gjenspeiler temaet.

3 Kjøp ett sett med køyesenger og en lofted seng med et skrivebord under. Med mindre rommet er enorm, vil tre senger gjør det betydelig overfylt. Plassbesparende møbler som køyesenger vil bidra til å gjøre rommet mer levelig og føler mindre trangt. Husk imidlertid at barn må være minst 6 år gammel til å sove i køyesenger. Barn som er yngre enn det vil kreve tradisjonelle senger.

4 La hver gutt til å velge sine egne mønstrede og fargede sengetøy og dyner, fortrinnsvis innenfor temaet valgt for soverommet. De fleste temaer kan romme en rekke farger og mønstre. Svart og gul sengetøy, for eksempel, kan være aktuelle for en stor bug tema.

5 Kjøp bokhyller og veggelementer som tilbyr mye lagringsplass, men tar liten plass. Hvis mulig, tildele hver enhet til en individuell gutt, og sjablong hvert barns navn på hans enhet eller hyller. Dette vil gi guttene en følelse av ansvar og en plass for sine egne ting.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com