jacuzzi Typer

March 13

jacuzzi Typer


Den offisielle Jacuzzi Selskapet startet produksjon hydroterapi boblebad og badekar i 1956. Den Jacuzzi hjemmeside forklarer at den store variasjonen av jacuzzi som er produsert oppfyller alle avslapping behov, enten innendørs eller utendørs. Selskapet begynte med å designe boblebad for hydroterapi, men de mange forskjellige typer jacuzzi har utvidet virksomheten til et kjent navn. Det finnes mange varianter av jacuzzi, men alle av dem tilbyr en form for avslappende vannmassasje.

Whirlpool Tub

Ifølge Jacuzzi Hot Tubs nettside, boblebad fått utbredt anerkjennelse for selskapet. De jacuzzi boblebad er tilgjengelig i en rekke ulike stiler, men alle av dem tilbyr energieffektive hydroterapi som kan nytes utendørs. Jo mer grunnleggende modellen byr på mange jets, innebygd drikke holdere, hviler hodet og et kontrollpanel som er lett å nå. De dyrere modeller inkluderer lydsystemer, LED-belysning, fosser og nakke jetfly.

Whirlpool og Air Bath

Den jacuzzi boblebad og utendørs bad er et innendørs bad modifikasjon av den velkjente utendørs boblebad. Badekar og boblebad kombinasjonen kan bestilles i en rekke størrelser og spesifikasjoner. Den Tubz hjemmeside forklarer at de innendørs boblebad og luftbade modeller tilby avslappende og spesialiserte hydroterapi. Badekaret kan ha boblebad jets slått på for å kunne gi en sterkere vannmassasje. Men gjør luften bad funksjonen badekaret, slik overgang og gi en mykere og mer avslappende massasje med luftstrømmer.

Steamdusj og boblebad Kombinasjon

Den Rydde nettstedet tilbyr en detaljert beskrivelse av Gemini steamdusj og jacuzzi boblebad kombinasjon. Den spesifikke modellen tilbyr en kombinasjon av et boblebad hydroterapi kar med luksusen av en steamdusj. Boblebad opererer ved hjelp av 220 volt. Den inneholder 10 boblebad jetfly samt 12 flere dyser som fokuserer spesifikt på kroppsmassasje. Kombinasjonen inkorporerer elementer av avslapning og hydroterapi med moderne teknologi. Dusj og badekar kombinasjon har en radio, en CD-system, en vanntett kontroll enheten, en telefon, høyttalere, en mikrofon og en datamaskin kontrollpanelet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com