Hvordan kan jeg stoppe min kjeller lekker?

March 2

Hvordan kan jeg stoppe min kjeller lekker?


En lekk kjelleren kan bli en kostbar og frustrerende problem. Lekker vann inn i kjelleren kan føre til mugg og mugg å dukke opp, noe som kan ødelegge møbler eller elementer som er lagret bort i kjelleren. Lekker inn i kjelleren kan være forårsaket av sprekker i veggen, men med mindre den underliggende årsaken til lekkasjen er løst, kan sprekker fortsette i fremtiden. Dårlig installert takrenner kan føre til at vannet skal renne for nær kjellervegger, forårsaker vann til å samle inn og bryte ned betongen.

Bruksanvisning

1 Inspiser renne nedløpsrør på utsiden av hjemmet. Mål downspout og sørge for at det utvider minst 4 fot fra huset.

2 Hev jord ut siden kjellerveggen 3 til 4 inches å skape en skråning borte fra hjemmet. Fyll ut eventuelle forliste områder av jord.

3 Spre en dropcloth under din lekker kjellerveggen.

4 Chip bort løs betong fra sprekker ved hjelp av en meisel og en hammer. Rens hullet med et vakuum.

5 fylle sprekken med noen av de store biter av betong brutt vekk fra sprekken. Dette gir lappen noe å holde på.

6 I en bøtte, blande hydraulisk sement, og mengden av vann som er angitt på emballasjen. Det bør ha samme konsistens som frosting.

7 Sett på gummihansker og pakk den hydrauliske sement inn i hullet for hånd. Glatt lappen ved hjelp av en sparkel.

8 Kontroller tetningene rundt noen vinduer på toppen av kjellervegger. Fjern gamle caulk med caulk fjerning væske. Klem caulk fjerning på den gamle caulk og la den sitte i den anbefalte tiden. Skrap bort caulk med en sparkel. Påfør ny caulk fra en caulk tube, glatter den ut med fingeren for å presse den inn i leddet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com