Hvordan Design en støttemur for en Slope

March 7

Hvordan Design en støttemur for en Slope


Bygge en støttemur i en skråning kan bidra til å hindre erosjon og avrenning, definere en ny hage, og skape uterom og gangstier. Utforme en støttemur nøye vil bety forskjellen mellom en planlagt, estetisk-gledelig tillegg til din eiendom og en ustabil vegg som skaper flere problemer enn det løser.

Bruksanvisning

En Bestem på bredden og høyden av støttemur. Legg ut en hageslange i form av foreslåtte veggen. En buet form er estetisk tiltalende og vil gjøre for en sterkere konstruksjon. Høyden på støttemuren avhenger delvis, på materialer du velger. En tørr-stablet vegg bør ikke være mer enn 3 eller 4 fot høy. For vegger som er høyere enn det, enten tenkt til mørtel stener på plass, eller velge en kraftigere materiale, såsom armeringsforsterket tømmer eller betongblokker.

2 Velg stein, betongblokker, tømmer eller bare pakket jorden for din støttemur. Hver av disse materialene har sine fordeler og ulemper. For eksempel, er stein et tradisjonelt materiale for vegger og behagelig å se på, men dyrere enn andre materialer. Betongblokker krever forsterkning med armeringsjern, men er relativt enkle å installere. En fullpakket-earth støttemur krever fastsettelse geotextile - noe som stort netting - å holde jorden på plass til over-plantet gress eller bunndekkende kan ta tak. En fullpakket-earth støttemur er en spesialisert installasjon som vanligvis krever profesjonell hjelp.

3 Gi støtte til veggen. Sørg for at veggen ikke velte ved å planlegge for tilstrekkelig tilbakefylling og komprimering. Utforme veggen til kurven litt inn i skråningen; trykket av smuss presser mot baksiden av veggen gir mer styrke enn en rett vegg. Lå landskapet stoffet opp mot veggen før tilbakefylling. Hvis du planlegger en hage på toppen av skråningen, tilbakefylling delvis med dårligere kvalitet - og billigere - jord før du legger matjord. Komprimere tilbakefylling for å gi mer stabilitet. Så la matjord på toppen flere inches bak veggen for passende planting materiale.

4 Lag små terrasser eller "trinn" i stedet for en glatt skråning, med en rekke små støttemurer i stedet for en stor en. Dette alternativet krever mer arbeid, men gir et mye mer attraktivt sluttprodukt. Terrasser gi deg mer plass til blomster eller andre dekorative beplantning og er en meget stabil konstruksjon.

5 Sørg for tilstrekkelig drenering for å hindre at vann problemer fra utviklingsland. Planlegg å begrave minst to perforerte avløpsrør, en på hver side av skrå området, for å gi en rute for vann til å renne vekk uten å svekke skråningen eller sikkerhetskopiering rett bak støttemur, noe som ville gjøre det ustabilt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com