Slik finner du ut flekk på svømmehaller

March 5

Slik finner du ut flekk på svømmehaller


Din svømmebasseng er utsatt for vær og vind, og vil vokse lite tiltrekkende på grunn av det. Leaf flekker, skitt og rust er problemer som du vil møte over tid hvis du ikke har en dedikert vedlikehold person til å hjelpe deg. Spar tid og penger ved å undersøke hva som kan forårsake flekker på svømmebasseng og fjerne dem selv. Du vil ha en bedre sjanse til å fjerne flekker på riktig måte hvis du vet nøyaktig hva som har forårsaket dem.

Bruksanvisning

1 Studer noen hvite deler av bassenget og se etter mørke flekker. Analyser trinnene, vann retursystem, dekslene og automatiske pool rengjøringsmidler nøye.

2 Test for metalliske flekker ved å kutte en frisk sitron eller lime i to og gni det på det berørte området under vann. Hvis flekken forsvinner umiddelbart eller lysere, har du en metallisk ikke-økologisk flekken. Test for metallisk farging ytterligere ved hjelp av en granulær pH ​​decreaser eller ubestrøket vitamin C tablett på samme måte som du brukte sitron eller lime.

3 Test for organiske flekker ved å gjenta prosessen beskrevet i trinn 2 med en klortablett. Gni tabletten på overflaten i spørsmålet for bare noen få sekunder. Hvis flekken forsvinner eller går unna, har du en organisk flekken forårsaket av løv, skitt eller noe annet organisk materiale.

4 Ta kontakt med en pool forsyning butikk eller svømmebasseng vedlikehold spesialist for tips om å holde flekker fra å utvikle videre. Sørg for å forklare dine resultater og testprosedyre klart for de beste rådene.

5 Få en vann testes regelmessig ved å gi en prøve til et basseng forsyning butikk eller svømmebasseng vedlikehold spesialist. Test vannet selv med jevne mellomrom ved å kjøpe en test kit som vil bidra til å bestemme pH-balansen nivået på vann. Bruk av høy kvalitet kjemikalier og verktøy i vedlikehold av svømmebassenget.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com