Hvordan Color eller Dye Roses

March 30

Hvordan Color eller Dye Roses


Farging roser med fargestoff er en morsom, enkel prosjekt for å lage spesielle blomster for å dekorere eller som en vitenskap eksperiment med barn. Hvite roser viser fargen best, og roser med lang og solid stammer kan også være farget med mer enn ett fargestoff for en tie-farget effekt. Når farget, vil fargen vare så lenge som en rose gjør.

Bruksanvisning

Farging Roses én farge

1 Bland den ønskede fargestoff farge med vann. Det bør være levende, som farget vann må reise opp stammen og inn i blomsten seg selv - blek vann vil ikke farge det sterkeste.

2. Skjær den nederste spiss av rosen stammen av i en vinkel for å tillate rosen for å ta opp det fargede vann fritt. Plasser rose i vannet og la det stå i minst 24 timer.

3 Fjern rose fra farget vann, recut stammen og ordne som ønsket med ferskvann.

Farging Roser flere farger

4 Bland en farge av fargestoff i hver av to til tre reagensrør eller tynnveggede briller. Med en svært skarp kniv, kutte rosen stammen i ønsket antall seksjoner. Sett hver stilk seksjon inn i en av reagensrørene.

5 Vent i 24 timer eller mer for rosene til å absorbere fargestoff. Fjern fra farget vann og kuttet over i spagaten i stammen.

6 Plasser tie-dyed steg i ferskvann og ordne med svært enkle akkompagnement til at fargene på rosen å være midtpunkt.

Hint

  • Blå roser arrangert med rød og hvit gjør en slående patriotisk arrangement.
  • Sorte roser kan gjøres med svært sterk-farget dye.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com