Slik beskytter du Central Air Conditioner Fra Bugs

February 23

Slik beskytter du Central Air Conditioner Fra Bugs


Central air condition er en svært praktisk verktøy for å styre ditt hjem klima. De er mer effektive enn veggelementer, og er også mer kostnadseffektive. På grunn av de kanalene som brukes i sentral aircondition og fuktighet enn det som kan hope seg opp i dem, kan systemet bli utsatt for insektangrep. Beskytte sentrale klimaanlegget mot insekter krever litt regelmessig diligence; tiltak bør iverksettes når feil blir oppdaget for å hindre dem fra å reprodusere og spre seg.

Bruksanvisning

1 Seal området rundt klimaanlegg med et peelable caulk, med en caulk pistol på noen innganger til hjemmet. Caulk gir en tett forsegling som vil hindre insekter fra å komme inn i enheten eller kanalene.

2 Rydd opp eventuelle vannlekkasjer med en fille og har AC system betjent så snart lekkasjer oppdages. Stående vann fungerer som et fyrtårn som vil raskt tiltrekke seg insekter. AC system og kanaler skal bli så tørr som mulig for å forhindre insektangrep.

3 Spray et insektmiddel opp gjennom ventilene og inn i kanalene hvis du mistenker en feil problem i kanalen området. Dette vil bidra til å drepe av eventuelle eksisterende insekter og vil også hindre formering og spredning.

4 Trim trær med et tre trimmer for å holde grenene minst sju meters avstand fra klimaanlegget enhet og eventuelle innganger til bygningen. Dette hindrer insekter i trær eller busker fra å spre seg til klimaanlegg og få tilgang til hjemmet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com