Hvordan velge lav VOC Gulv til hjemmesiden din

April 18

Hvordan velge lav VOC Gulv til hjemmesiden din


På et tidspunkt vil alle som leter etter gulv som var lav i flyktige organiske forbindelser (VOC) og andre sterke kjemikalier som reduserer innendørs luftkvalitet (IAQ) trenger for å utføre sin egen forskning ved å be om HMS-datablad (MSDS) fra flere forskjellige gulv leverandører. Men i dag er den slags arbeidskrevende søke ikke nødvendig. VOC data for gulv er nå lett tilgjengelig fra uavhengige tredjeparts organisasjoner som har testet og sertifisert tepper og andre gulvprodukter som oppfyller strenge nasjonale standarder for miljørettet helsevern og sikkerhet.

Bruksanvisning

1 Se etter Green Label eller Green Label Plus logo på tepper brosjyrer samt teppe pads og selvklebende produkter. Teppe produkter som har de insignia er blant de laveste i VOC-utslipp.

2 Sjekk ut FloorScore listen over vinyl og gummi fliser på gulv for å se hvilke materialer har blitt testet og sertifisert som blant de laveste i VOC-innhold. Den FloorScore rating system bekrefter at de valgte elastiske gulvbelegg ikke vil føre til usunn inneklima.

3 Velg laminat, kork eller bambus gulv som er sertifisert av Greenguard Environmental Institute som lav-VOC. The Greenguard logo betyr at disse gulvprodukter er også fri for andre potensielt skadelige kjemikalier.

4 Studer listen over lim og utførelser sertifisert som lav-VOC ved Greenguard Environmental Institute, Green Seal eller vitenskapelige sertifiseringssystemer før du installerer tregulv. Et produkt som bærer logoen til disse organisasjonene er kontrollert av et uavhengig laboratorium for å bekrefte at det oppfyller høye miljø sikkerhetsstandarder.

Hint

  • Teppe og Rug Institute er den overordnede organisasjon som sertifiserer disse tepper, teppe pads, teppe lim og teppe-rensing materialer oppfyller de høyeste krav til inneklima.
  • Pass på å bruke riktig personlig verneutstyr når du fjerner gamle bygningsmaterialer, da de kan inneholde bly, asbest, og giftige kjemikalier.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com