Om Lampe Cords

April 15

Om Lampe Cords


Med mindre lampen går på batteri, eller solen, vil det ha en ledning og en skjøteledning hvis det er for kort til å nå stikkontakten. For husholdning sikkerhet, må du vite hvordan du kan sørge for at ledningene holdes i best stand, og hvordan å reparere dem om nødvendig.

Sikkerhetsregler

Det er flere sikkerhetsregler for å vite når du bruker dine lampeledninger. Sjekk alltid for noen form for skade, som sprekker. Ikke la barna bruke lange ledninger for å hoppe tau, binde opp hunden eller spiller slepebåt en krig. Disse ledningene er kun brukes til sitt primære formål, som ikke inkluderer en klessnor. Pluggen bør passe godt inn i stikkontakten. Hvis den er løs, vil det falle ut. Hvis du noen gang ser noen gnister eller svart farge av stikkontakten, fjerne ledningen umiddelbart og gjøre nødvendige reparasjoner. Aldri stift eller spiker ledningen til veggen. Du kan bruke tape eller vri bånd. Ikke la en ledning kjøre under et teppe der det kan gjøre noen tur. Ikke riv ut støpselet fra stikkontakten, må du ta det sakte og forsiktig.

typer

Får ikke prute ledninger for å spare penger. Jo lavere måle antallet, den tyngre wire og større mengde elektrisk strøm som kan utføres sikkert. Du ønsker høy kvalitet ledninger som tjener bestemte formål. Hvis du har en lampe utenfor, bare bruke utvendig skjøteledninger. Underwriters Laboratories (UL) angir ledningsstørrelse og isolasjonstykkelse. Brannvesen sier mange branner starter fordi folk kjører interiør skjøteledninger ut av huset. Hvis lampe ledningen føles varmt, koble den med en gang. Hvis det er koblet til en skjøteledning, må du kanskje å få en tyngre gauge.

rewiring

Det er ikke vanskelig å ReWire en lampe. Ta deg god tid og følge instruksjonene. Trekk alltid ut lampen og fjerne eventuelle nyanser og pærer. Ta av kontakten, eller den delen som har av / på bryter eller kjede, ved å løsne skruene som holder lampen ledninger. Etter untying ledningen knuten, dra forsiktig i ledningen fra basen. Bruk en lampe-ledningsnett kit fra en hvilken som helst maskinvare butikk eller hjemme. Kontroller at den nye ledningen er like lang som den forrige. Du kan alltid klippe den om nødvendig. Træ den nye ledning gjennom bunnen og opp til lampen. Hold ca 2 inches fri på toppen. Splitte ledningen ledninger i to. Hvis de ikke blir fjernet, tar av en 1/2 tommers av isolasjon ved begge ender av ledningene. Pakk den glatte kabelen rundt messing skruen og ribbet rundt sølvet skruen og stram begge. Trekk ledningen gjennom kontakten cap. Fest hver ledning forbindelse med et lokk. Sett papp isolasjon og kontakten over ledningene til det klikker og er sikker.

branner

Hvert år er det tusenvis av branner på grunn av defekte ledninger og ledninger. Ikke bruk gamle og ødelagte ledninger eller sette flere ledninger i samme uttak. Dette kan føre til overoppheting. Du ønsker også å sjekke at lampen for å sikre at den fungerer som den skal. Trekk ut lampen og ta av kontakten. Få en testing meter fra jernvarehandelen. Clip en sonde til en kabelende og sette den andre proben ved siden av en plugg spiss og deretter ved siden av den andre. Måleren skal vise en kostnad på bare én spiss. Gjør det samme for ledningen slutten. ReWire om det er noen problemer.

Burns

Små barn, spesielt de som er krypende eller bare lære å gå, kan sette en ledning inn i munnen og få en elektrisk brenne. Noen ganger katter og kaniner vil også prøve å bite på ledninger. Sett skjøteledninger der de ikke kan nås med barn, i stedet for å henge dem over bord eller tellere. Bruk baby-prøvetrykk på ikke brukte uttak


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com