Hvordan kjøpe Lagring bygninger i North Carolina

May 13

Hvordan kjøpe Lagring bygninger i North Carolina


North Carolina har tilpasset den internasjonale byggeforskrifter som regulerer frittliggende strukturer. En frittliggende lagring skur uten vann eller strøm og mindre enn 120 kvadratfot med floor trenger ingen offisiell kontroll for bruk i boliger. Hvert fylke i staten er i stand til å utstede en byggetillatelse for on-site lagring skur konstruksjon og krever en tillatelse og en inspeksjon for noen større satellittstruktur. En North Carolina hus som kjøper en liten bod bygning som ble ferdigmontert kan bruke det uten tillatelse eller inspeksjon.

Bruksanvisning

1 Sjekk inn fylkes regelverket for bruk av en lagerbygning i det fylket du bor. Mange av de 100 North Carolina fylker krever ikke en inspeksjon eller byggetillatelse for en frittliggende lagring skur har ingen dimensjon på 12 fot eller mer. Få riktig tillatelse til å installere et større lagerbygg eller en som har avløp eller elektriske forbindelser.

2 Bestill et lite skur fra en av de nærliggende virksomheter som bygger og leverer røyter. Betale hele regningen inkludert eventuelle levering og etableringsgebyrer. Velg et sted i hagen for skjulet å stå. Direkte levering mannskap for å plassere den på ønsket sted når den kommer.

3 Bestill en stor lagerbygning på gården eller butikken bruker fra en av de metalliske spesialister som tjeneste North Carolina kunder. Kontakt fylkes bygningen administrasjon og betale alle gjeldende avgifter for å bygge installasjon og inspeksjoner. Sett til side egenskapen er nødvendig og fjerne land av alle trær og steiner. Betale byggefirma direkte, eller gjøre låneordninger med en hederlig utlåner.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com