Hvordan beregne Betong ved Bag Størrelse

May 29

Hvordan beregne Betong ved Bag Størrelse


Beregning sement dekning av posestørrelse innebærer ganske enkelt volumetriske beregninger. Men for å beregne det riktig, trenger du alle bitene i puslespillet for å gjøre det riktige anslaget. Det er få ting mer frustrerende enn å beregne for lite sement når du har et stort prosjekt du ønsker å fullføre innen en viss tid. Brikkene du trenger er: lengde, bredde, dybde, og mengden av våt sement en 80-pund eller 60-pund pose med ferdigblandet sement vil gi. For å illustrere dette, vil vårt eksempel innebære å helle en ny bakgård patio.

Bruksanvisning

Hvordan beregne Cement Dekning av Bag Størrelse

1 Mål ønsket lengde eller terrassen din (eller prosjektet du jobber med). For dette eksempelet, lengden på terrassen måler 21 fot, 9 tommer.

2 Deretter måler den ønskede bredden på terrassen eller annet prosjekt. For dette eksempelet, bredden på terrassen måler 16 fot, 3 tommer.

3 Bestem dybden på plate av betong du ønsker å helle. For de fleste anvendelser, som med patio eksempel er det tilstrekkelig med en dybde på 4 inches. Men hvis du trenger å lagre tunge gjenstander, maskiner, biler, osv, på denne betongplate, kan det være lurt å planlegge en dybde på så mye som 6 inches. Igjen vil dette eksempelet bruker en dybde på 4 inches.

4 Fordi målingene involvere både "fot" og "tommer" verdier, må begge være omdannet til inches for å tilveiebringe en mer nøyaktig volumestimat. Våre målinger konverteres til inches er som følger:
Lengde = 21 fot, 9 inches = 252 tommer + 9 tommer = 261 tommer
Width = 16 fot, 3 inches = 192 tommer + 3 tommer = 195 tommer
Dybde = 4 inches

5 Nå er det nok informasjon til å fastslå en nøyaktig volum. Denne beregningen er lengde x bredde x dybde:
261 x 195 x 4 = 203,580 cubic inches
Å multiplisere tre verdier sammen tilveiebringer en 3-dimensjonal verdi, og i dette tilfelle, fordi vi bruker inches, er verdien uttrykt i kubikk inches.

6 Bagged sement er målt i kubikkfot. Så neste problem som må løses er å konvertere cubic inches inn kubikkfot.
En 80-pund pose med ferdigblandet sement = .667 kubikkfot, eller 2/3 av en kubikk fot, av betong.
En 60-pund pose med ferdigblandet sement = .5 kubikkfot, eller 1/2 av en kubikk fot, av betong.
For å finne volumet av en (1) kubikkfot av betong, i inches, bare multiplisere lengde x bredde x dybde i inches:
12 x 12 x 12 = 1728 cubic inches

7 Deretter bruker divisjon og de ​​målene du har funnet ut, kan du finne antall kubikkfot av sement for å helle denne terrassen:
203,580 / 1728 = 117,8125 kubikkfot, eller rundet opp til nærmeste kubikk fot, 118 kubikkfot.

8 Nå kan vi finne ut hvor mange poser med ferdigblandet sement vi kommer til å trenge for denne uteplassen. Hvis vi bruker 80-pund poser, er beregningen:
118 / .667 = 176.911 poser, eller 177 poser. De fleste hjemme-forbedring butikkene vil skygge unna fra å selge deg .911 poser med sement, så runde opp til nærmeste hele posen.
Nå for 60-pund poser:
118 / 0,5 = 236 poser
Bagasje sement kan kjøpes av pallen. Paller av 80-pund sement inkluderer 42 poser per pall. Paller av 60-pund sement inkluderer 54 poser per pall.

9 Profesjonelle konkrete leverandører favør selge betong med kubikk verftet. Du kan konvertere kubikkfot til kubikkmeter ved hjelp divisjon:
En kubikk yard = 3 x 3 x 3 = 27 kubikkfot
118 kubikkfot / 27 = 4,37 kubikkmeter
Hvis du heller vil bruke en sement produkt som fraktes til hjemmet ditt, ring din lokale betong leverandør.

Hint

  • Det er en stor forskjell mellom sement og betong. Det ferdige terrassen er ansett som en konkret patio. Produktet brukes til å lage betong patio er sement. Disse vilkårene er ikke utskiftbare. Den enkleste måten å huske hvilken er som er: den aktive bestanddel i forblandet sement er Portland sement.
  • Bland sement produkter i et godt ventilert area.Do innånding av sement og sand dust.Use åndedrettsvern ved å blande sement produkter.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com