Hvordan bygge en skifer patio med tørre Construction

February 21

Hvordan bygge en skifer patio med tørre Construction


For mange år, har skifer vært et populært valg når du bygger en bakgård patio. Ikke bare steinen tilbyr en elegant og naturlig utseende, er det også ganske holdbar. Hvis du har motstått installere en stein patio på grunn av ekstra arbeid involvert med å helle mørtel, det er en enklere og renere måte å installere heller. Hvis du vil ha en tørr installasjon for din skifer patio, bare sette steinene i en sand seng. Du vil bygge terrassen som alle andre patio prosjekt, men i stedet for å sette steiner i morter, vil de hvile komfortabelt i sanden.

Bruksanvisning

1 Mål opp terrassen til ønsket dimensjoner. Deretter plasserer en tre stake i bakken for å markere hvert hjørne av terrassen. Koble hver av disse stakes med hyssing. All utgraving vil finne sted inne i denne roped-off område.

2 Bruk spade til å grave opp hele området. Dybden av det utgravde området bør være i stand til å betjene fire inches av grus og to inches av sand.

3 Hell fire inches av grus over utgravde området. Tamp ned grus med en spade for å lage en flat og jevn overflate. Hvis du jobber i et stort område, vurdere å bruke en strømsabotasje å flate ut grus område.

4 Dekk hele grus område med et landskap stoff kuttet til å passe. Dette stoffet er valgfritt, men brukes til å stoppe ugress som kan vokse under overflaten og dukker opp mellom hellene. For å dekke hele plassen, må du overlapper stoffet. Rull stoffet over overflaten og overlapper bitene av omtrent seks inches.

5 Sett to-tommers tykke stykke trelast på toppen av landskapet stoffet. Deretter helle sand over hele området. Når sanden bare dekker toppen av stykke trelast, vil du vite at du har to inches av sand. Fjern stykke trelast og deretter lett fukte ned i sanden med en hageslange. Glatt ut den våte sanden ved å ta et annet stykke tre og bruke den som en screed.

6 Begynn å avgjøre hvor du vil plassere dine heller. Det er en god idé å gjøre en tørr kjøre rett ved siden av sand seng. Plasser hellene i den rekkefølgen du ønsker at de skal gå og deretter overføre dem over til sand seng. Du vil duplisere din tørr kjøre på sand seng.

7 Plasser et par steinheller på en gang, og deretter banke dem ned i sanden med en gummihammer. Vær forsiktig med å hamre for hardt. Bruk en linjal for å sørge for at alle de nærliggende steiner er jevn og nivå med hverandre.

8 Med alle de hellene på plass og banket inn i sand, dekke uteplassen igjen med et lag av sand. Bruk en kost til å feie sand rundt og inn i mellomrommene mellom hver stein. Bruk hageslangen igjen for å fukte mer vann over toppen av området. Når sanden tørker, legge til mer tørr sand og feie igjen. Hold gjenta prosessen til alle steinene er satt og sikker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com