Peis Hyller Ideas

May 10

Peis Hyller Ideas


En peis er ofte et samlingspunkt i et rom, men du kan legge hyller rundt det uten å minimere sin appell. I noen tilfeller kan peis hyller forbedre det visuelle estetiske med en peis og gjøre det standout. Peis hyller kan holde dekorasjoner og media utstyr, og spenner fra en enkel til en kompleks installasjon prosjektet.

Tradisjonell Mantel Extension

Tradisjonelle mantels er en enkelt hylle som går over toppen av en peis og ikke strekker seg langt utover peisen åpningen på hver side. Modern tradisjonelle mantels ved å utvide dem utover de ytre kantene av peis åpning skaper en større plass til å vise dekorative steiner og snur hele veggen til et fokuspunkt. I dette scenariet kan du midt peisen under sokkelen, eller starte hylle i den ene enden av åpningen, passerer over peisen, og stoppe på neste tilstøtende vegg. Dette designkonsept setter en liten vri i rommets innredning og lar deg binde i andre nærliggende peis funksjoner som en peis caddie eller tre sprekken og vie den delen av veggen til peisen funksjoner.

Vippe Units

Du har en rekke alternativer for å skape overhead hyller enheter over en peis. Du kan starte ved å plassere en tradisjonell mantel over peisen og innlemme samme størrelse hyller i en enkelt rad eller forskjøvet opp på veggen. Du kan også starte med en utvidet mantel hylle over peisen, enten med peisen selv eller ujevn under, og spre en rekke multi-størrelse hyller opp til taket. Dette designkonsept lar deg holde hver av hyllene samme dybde fra veggen eller redusere deres dybde som de går opp. Dype hyller på toppen som taper ned til mantel vil gi veggen en tung utseende.

Framing Hyller

Framing hyller omgir hele peisen med en serie bokhyller gir deg en overflod av lagring og visning plass. Denne utformingen teknikken kan også romme medieutstyr som flatskjerm-TV, kabel-boksen, og DVD-spiller. Du kan henge eller hvile TV i rommet over peisen og plasser kabelboks og DVD-spiller på en hylle i nærheten. Hvis du foretrekker å ha varene i hyllene skjult fra visningen, kan du innlemme dørene i løpet av de kriker slik at når de er lukket, er alt du ser peisen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com