En Knocking Sound i en PLHS267ZCB4 Frigidaire kjøleskap

March 17

Frigidaire Kjøleskap modellen PLHS267ZCB4 er en side-by-side kjøleskap med kjøleskapet på høyre og fryseren og dispenser til venstre. Når du bruker kjøleskapet, vil du møte en rekke lyder, inkludert en banke lyd. Du kan feilsøke lyden for å fastslå om det er bare en normal støy eller noe du kan rette opp.

Ice slippe

Hvis du har ismaskin på, kan støyen du hører være icemaker slippe isbiter i søppelkassen, som kan høres ut som en banket lyd. Dette er den normale lyden av isen slippe og ingenting å være bekymret.

Temperatur kontroll

En banket lyd som kan beskrives som en kneppende lyd kan være et resultat av at temperaturen endres i enheten. Som enheten kjøler ned for første gang, vil du høre denne type støy. Du hører det også som den kalde kontroll går av og på. Den banket skyldes det kontrahering og utvide av veggene som den kjøler inne. Dette er en normal støy.

Tining

Hvis du avriming av kjøleskapet, kan det lage lyder. Frigidaire beskriver støyen som spratt. Hvis du kan klassifisere banke som ligner på en popping og du opptining, er dette en normal støy. Denne lyden skjer vanligvis når avising er fullført.

ikke nivå

Hold på hver side av kjøleskapet og prøve å rocke den på plass. Hvis det bergarter, er enheten ikke er plant, noe som kan være årsaken til støyen. Når motorsykler, kan det føre til enheten vibrerer eller rock, og skaper en knocking støy. Du kan gjøre enheten nivå ved å fjerne tå grille og bruke en flat skrutrekker til å justere de fremre rullene på kjøleskapet. Når det er nivå, bør du ikke ha denne lyden lenger. Andre typer bankelyder bør bli undersøkt av et apparat repair.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com