Hvilke typer gressfrø vil vokse i Sand?

March 19

Hvilke typer gressfrø vil vokse i Sand?


Sandet byr på spesielle problemer for voksende gressfrø. Disse jord er vanligvis plassert i sørlige områder hvor tørke forekommer ofte eller i kystnære områder som krever planter som er salttolerant. Noen typer gress som kan vokse i disse forholdene ikke vokser godt fra frø, som krever plugger eller kvister i stedet. For å sikre suksess når plante gress frø i sand, velge typer som kan vær disse unike forhold.

Økende i sandholdig jord

Jordsmonn som består av en stor andel av sand gjør ikke en god voksende medium for de fleste typer gress. Sand er dårlig i næringskvalitet og beholder ikke vann godt. Det kan lekke gjødsel ut av bakken lett. Du må også vannplanter i sandholdig jord oftere. Sanden kan også være nær likene av saltvann og saltholdig luft, som begge kan lekke ut i jordsmonnet skaper et ugjestmildt voksende miljø for mange typer planter. Det beste alternativet for å dyrke gress i jord med mye sand ville være å legge til ren matjord eller organisk materiale. Hvis dette ikke er mulig, så huseiere må jobbe med det de har og velge gress frø typer som kan vokse i sand forhold.

Centipede Grass

Centipede gress er en type torv gress hjemme i Sørøst-Asia og Kina. Det er en grov tekstur flerårig variasjon som krever lite vedlikehold. Den vokser ved utløpere som kryper langs overflaten av bakken som en tusenbein, derav navnet. Den vibrerende må være nøye forberedt, raket og pulverisert. Frø er blandet med sand og kringkastet ved en hastighet på omtrent 1/3 lb per 1.000 kvadratfot område, så vannet som skal holdes fuktig, men ikke våt etter 14 til 21 dager. Vanning å forhindre alvorlig visner, regelmessig klipping og årlig befruktning er alt som er nødvendig for å opprettholde gress.

Bunch Grass

Bunch gress er et navn gitt til flere typer flerårige innfødte grasarter som vokser i diskrete klumper eller "bunter". Achnatherum, Dasyochloa og Pleauraphis spp. er noen av de haug gressorter som finnes i det vestlige USA, for eksempel rundt Las Vegas, Nevada. Disse gress har dype røtter som kan finne fuktighet i jordsmonnet der andre, torv-type gress vil tørke ut og dø. Frø er sådd i området, og holdes fuktig til spiring oppstår. Denne type gress vil bli brun i løpet av de varme sommermånedene.

Seashore Paspalum

Seashore paspalum er en type gress som en gang ble bare brukt for golfbaner i salte omgivelser, men har siden blitt mer populært for boliger. Den har en grov, tett struktur som tåler salt- og sandforhold. Det sprer seg ved utløpere som kryper langs bakken. Seedbeds må holdes fuktig til spiring starter innen 10 to17 dager. For å opprettholde torv, vanne dypt i sandholdig jord, som vanligvis ikke holder vann også. Unngå grunne vanning.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com