Hvordan koble en underpanelet til hovedfeltet

February 15

Hvordan koble en underpanelet til hovedfeltet


Hvis du legger til et tillegg eller flere nye elektriske kretser, så kan det hende at du trenger flere brytere og kanskje til og med en ny underpanelet som er knyttet til din viktigste elektriske panelet. Det skal bemerkes at rote med elektriske paneler og kretser kan være farlig eller til og med dødelig. Derfor, med mindre du er svært komfortable og opplevd med hjem kretser og elektrisk arbeid, installere bare så mye av underpanelet som mulig og la hoved-til-sub tilkobling til en autorisert elektriker.

Bruksanvisning

1 Slå av hovedbryteren bryteren på hovedpanelet. Avhengig av hvor din underpanelet er plassert, kan det hende du trenger en lommelykt for resten av installasjonen til hovedbryteren er slått på igjen. Skru festeskruene til hovedpanelets frontplaten og fjern det slik at du kan se kablede tilkoblinger og brytere inne i panelet. Bruk en AC tester for å teste resten av panelet og ledninger under hovedbryter for å være sikker på at strømmen er slått av. Hvis AC tester pin lyser når rørt til en wire, og at kretsen er fremdeles lever.

2 Forskning på lokale bygg og elektriske koder for din kommune. Enkelte stater eller kommuner ikke krever inspeksjoner eller tillatelser, mens andre gjør. For å sørge for at underpanelet installasjonen er i samsvar med kode, sjekk på tillatelse og krav til inspeksjon før du begynner jobben din.

3 Størrelse ledningene for subfeed linje basert på strømstyrken i underpanelet. Uavhengig av størrelsen på underpanelet, må du installere EMT (elektrisk metallisk slange) ledningskodede ledninger. Som et eksempel, hvis du bruker subfeed å koble en enfaset, 240-volt panel vurdert på 100 ampere, så du må bruke No. 6 AWG (American Wire Gauge) kobberkabel THWN (termo høy vannavstøtende nylon-belagte). Dette er også forutsatt at du bruker en 50-amp to-polet bryter.

4 Sett subfeed kabelen til underpanelet. Bruk wire strippere til å fjerne isolasjonen fra ledninger, utsette minst 2 inches av ledninger. Koble subfeed til underpanelet knastene ved å skru inn de røde og svarte ledningene til strømskinnene i underpanelet. Skru den hvite nøytrale ledningen til den nøytrale bussen bar. Skru i jordledningen (som ikke har isolasjon) til bakken bussen.

5 Kjør ledning for subfeed fra hovedpanelet til underpanelet. Du må kanskje å bore et hull i gips og bruke en elektrisk fiske wire for å flytte subfeed gjennom veggen. Bruk en gips sag for å gjøre kutt i gips langs ruten av ledningen, avhengig av lengden. Du må sikre subfeed ledningen til stendere og veggbjelker hver 4 fot med elektriske fester. Hvis du kjører subfeed gjennom en bjelke eller stud, bruke en metallplate for å beskytte isolasjonen fra muligheten for brenning i løpet av en kort. Avhengig av lokale forskrifter, kan du også trenger å injisere brann caulk inn hullene der ledningen er passerer gjennom som ekstra beskyttelse mot branner. Alle hull boret gjennom rammebjelke trenger å være i den midtre tredjedel av trelast, slik at hullene ikke svekke den strukturelle integriteten av trelast.

6 Bestem hvilke breaker spilleautomater du må sette på hovedpanelet basert på dimensjonering av underpanelet. Hvis du bruker en enfase underpanelet, så trenger du to bryter sporene i hovedpanelet for å installere en to-polet bryter. Men hvis du installerer en tre-fase underpanelet, noe som åpner for mer strømstyrke, så du må installere en tre-polet bryter inn i tre ledige plassene på hovedpanelet. De tomme breaker spilleautomater bør ikke ha noen kretser eller laster andre enn underpanelet festet for å hindre subfeed bryteren på hovedpanelet fra tripping. Kontroller at brenningen er vurdert til å håndtere strømstyrken i underpanelet.

7 Koble subfeed til hovedpanelet ved å skru på den nøytrale ledningen fra subfeed til nøytral buss bar. Bruk tang og gjøre en 90-graders sving i enden av jordledningen og skru den på hovedpanelet bakkesamleskinne. Strip 1/2 tommers fra de varme ledninger (rød og sort) og skru dem inn i U-klips på baksiden av de to-polet effektbryter. Ved hjelp av en skrutrekker, punch ut knockout faner fra dekkpanelet.

8 Sett den nye bryteren i hovedstrømboks. De to-polet bryter skal klikke på plass, først vinkle kablet enden mot den varme bussen bar. Installer hoved panelets festeskruer.

9 Slå på hovedbryter for hovedpanelet, og deretter hovedbryteren på underpanelet. Test kretsene på din underpanelet ved å koble til apparater til stikkontakter.

Hint

  • Sørg for at du størrelsen din underpanelet riktig i henhold til antall bryterspilleautomater samt kapasiteten på panelets komponenter. Det er lurt å ha minst 10 prosent til 20 prosent over strømstyrke kapasitet enn du planlegger å bruke gjennom noen av dine elektriske komponenter.
  • Dobbeltsjekk for å sørge for at underpanelet feed kabelen er lik eller mindre enn strømstyrken kapasiteten på effektbryter som den forbinder.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com