Hvordan lage 55-Gallon Drum Varmere

May 18

Hvordan lage 55-Gallon Drum Varmere


Med de stigende kostnadene til fyringsolje, naturgass og andre hjem brensel, blir alternative drivstoff varmekilder får mer oppmerksomhet. For huseiere med hytter eller jakthytter, og tilbyr et alternativt drivstoff varmesentral spare penger alternativer. En billig og effektivt alternativ varmekilde er en tvungen-luft varmeapparatet som du kan bygge bruker en gammel 55-gallon drivstoff trommelen.

Bruksanvisning

Å gjøre den nedre halvdelen Barrel

1. Vask ned på innsiden av trommelen for å fjerne eventuell olje for kjemiske rester. Bruke varmt vann og vaskemiddel, slik som et fett-skjærende vaskemiddel, eller bruk trinatriumfosfat. Skyll fat og gjenta som nødvendig til skyllevannet er rent og forurensning gratis.

2 Kutt 55-gallon fat i to på langs med 5-tommers elektrisk plate jeksel eller skjærebrenner. Når fullført, vil fat ligne 2 trau, hver 36 inches lang.

3 Sett ristene fra innsiden av gamle gass eller kull grill i den ene halvdelen av løpet. Dette vil være den nedre halvdelen av løpet.

4 Skjær en fire-tommers-rundt hull i hver ende av den nedre halvdel fat. Monter 4-tommers spjeld over hullene på utsiden av fatet. Fest på plass med sveising eller plateskruer.

5 Fest de tre hengsler til baksiden av den nedre fat halvdelen med komfyr bolter, muttere og låseskiver.

6 Ta grillen avstøpning fra den gamle kjerre stil gassgrill og kast. Tilpass cart som er nødvendig, og sveise den nedre fat halvdel i handlekurven.

Å gjøre den øvre halvdelen Barrel

7 Drill syv 2-tommers hull i hver ende av den øvre lukkehalvdel. Ordne hull for å danne en 8-tommers sirkel. Anordne hullene med seks hull med lik avstand rundt omkretsen av sirkelen, og et hull i midten. Ordne disse hull i et tilsvarende mønster på begge ender av sylinderen.

8. Sett 2-tommers sort rør gjennom hullene på hver ende av sylinderen. Rørene vil strekke seg ca? Tommer forbi hver ende av sylinderen. Sveise rørene på plass.

9. Fest 10-tommers ovnsrør flens over rørene på den ene enden av den øvre lukkehalvdel. Sveis Stovepipe flensen permanent på plass, og etterlater ingen hull i omkretsen sveis.

10 Fest kanalmontert vifte til Stovepipe flensen. Skru på plass med plateskruene.

11 Sett den øvre halvdelen av løpet på toppen av den nedre halvdelen, og fest de to ved hjelp av hengslene. Når du er ferdig, bør fat halvdeler hvile på toppen av hverandre, og åpne ved hjelp av hengslene slik at du har tilgang til det interne hulrom. Feste en del av hund kjede mellom de øvre og nedre sylinderhalvdelene på hver ende av sylinderen, slik at sylinderen lokket vil bli støttet av hunden kjeden når sylinderen er åpnet.

Bruke Heater

12 Fyll nedre halvdel fat med kull eller parkett, fyre og lukk lokket.

13 Juster spjeld for å tillate frisk luft inn i sylinderen for å hjelpe forbrenningen.

14 Plugg inn kanalmontert vifte. Som flammene oppvarme det indre 2-tommers rør svart, vil termostatstyrt vifte slås på, blåser gjennom rørene. Tvungen luft vil bli omdannet til varme luften når den passerer gjennom den to-tommers rør som er sveiset inn i fatet. Som luften går ut av den andre enden av sylinderen, vil det fordele den varme fra innsiden av sylinderen inn i det omkringliggende rommet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com