Hva bruker du til å rense Knotty furu vegger?

August 20

Hva bruker du til å rense Knotty furu vegger?


Rengjøring Knotty furu er virkelig mye som å rydde enhver annen trepanel. Selvfølgelig hva du velger å bruke på veggene avhenger av rommet, type jord, type finish, og dine egne preferanser angående rengjøringsmidler. Siden rengjøringsmidler alle har forskjellige dufter, sørg for å velge en du kan leve med, som rengjøring vegger krever vanligvis en god del av produktet brukes til å dekke hele arealet.

Cleaners

Et bredt spekter av rengjøringsmidler kan brukes på Knotty furu, fra olje såpe til alle formål rengjøringsmidler, fra en fuktet klut til en industriell de-greaser. Den beste tommelfingerregel er å analysere den type jord man har å gjøre med, så vel som rommet. Ventilasjon kommer også inn i bildet. Du ønsker ikke å bruke en industriell renere i et rom uten vinduer, som røyk innånding kan være farlig. Det er også en god idé å få øye teste noe du har tenkt å bruke på et lite synlig område for å være sikker på at det vil ikke fjerne noen ferdig eller misfarge veden på noen måte.

Rommet

Rommet som de skitne vegger er i kan ha mye å gjøre med hvordan de bør renses for å få de beste resultatene. Kjøkken og bad er mest vanskelig å rengjøre, på grunn av damp og fukt og tunge fett innskudd. Dette er rom hvor du kan være mest sannsynlig å nå for de-greaser; Men litt olje såpe og vann er ofte like effektivt og mye mildere på tre. Rom uten denne tung jord kan kreve noe mer enn en god dusting og kanskje noen trevirke polish å få frem glansen.

The Finish

Vegger med en god finish er mye enklere å rengjøre enn bart tre. Lakker tørk veldig lett, mye som glans maling. De er også mindre sannsynlighet for å bli skadet av rengjøringsmidler. Igjen, spot teste renere før tørke ned hele veggen i tilfelle din valgte vaskemiddel bestemmer seg for å ta av lakk, også.

Bare Wood

Uferdige tre utgjør et problem fordi smuss kan bli absorbert av overflaten, forårsaker flekker. Når dette skjer, kan du ha noe annet valg enn å sand veggene ned for å avsløre rent trevirke. Tørk av pusset vegger for å fjerne støv og lakk. Fernisse sikrer at rengjøring veggene i fremtiden er mye enklere, og beskytter dem mot fremtidig misfarging og fukt også.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com