Metal Siding Colors

August 24

Metal Siding Colors


Metal Fasader er et populært alternativ for mange boliger i USA. Den er tilgjengelig i aluminium eller stål. Begge tilbyr tøffe, beskyttende utvendige overflater for hjem og beholde sitt gode utseende i mange år. Disse materialene kommer i et bredt spekter av farger for å gi boliger en frisk, oppdatert utseende samtidig beskytte dem mot elementene.

Om Metal Siding

Metal Fasader ble utviklet på 1940-tallet som et alternativ til standard tre ytterkledning ifølge International Association of Certified Hjem inspektører. Tre helvetesild og clapboard kreves kontinuerlig vedlikehold, ble utsatt for råte og trengte males hvert femte år. Metal Fasader eliminert vedlikeholdsproblemer. Det opprettholdes en attraktiv finish som motsto fuktskader og kun nødvendig å male hvert 20 år eller mer.

Fargevalg for Metal Siding

Metal Fasader er tilgjengelig i et bredt spekter av fargevalg for å gi boliger uansett ser huseiere foretrekker. Nøytrale farger som hvitt, grått, brunt, sort og taupe tillate hjem for å passe inn i ethvert nabolag stil. Andre toner, for eksempel rød, blå, gule og grønne, kommer i dempede toner som passer for bruk i boliger. Hver ytterkledning produsent har sin egen serie med populære farger. Disse fargene er bakt på metalloverflater for å gi mange års bruk som tåler mest klimatiske forhold.

Fordeler med Metal Siding

Metal Fasader er slitesterkt og lite vedlikehold. Rutine omsorg for metall ytterkledning er enkel, krever vaske ned med en hageslange, men noen skrubbing kan være nødvendig å fjerne flekker fra tre saft eller andre miljømessige årsaker. Bakte-på fargene på metall ytterkledning overflater bli attraktive i mange år. En rekke mønstre og teksturer er tilgjengelig. Metal Fasader er brannsikre, noe som er ønskelig i skogbrann utsatte områder. Metal gir god vann beskyttelse mot elementene. Metal Fasader er ikke organisk, og så ikke råtner eller gi en matkilde for termitter. Metal Fasader er også resirkulerbare.

Ulemper av Metal Siding

Selv metall ytterkledning tilbyr en rekke fordeler, noen ulemper også søke. Metal Fasader kan være støyende under voldsomme stormer. Steel ytterkledning kan begynne å ruste hvis den ytre beskyttende belegg er brutt. Skadede områder må males på nytt umiddelbart for å unngå korrosjon. Storm skader kan føre til skjemmende bulker i overflaten. Aluminium er et mykere metall enn stål og kan vise alvorlige skader fra haglstormer eller uforsiktig bruk av hjemmeutstyr. Aluminium Fasader kan også bli voksaktig eller spent i høye varmetilstander hvis ikke riktig installert, ifølge US Forest Service.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com