Japansk prydplanter

August 9

Japansk prydplanter


Japanske plantene var verdifulle sjeldenheter i Europa og Amerika til Japan åpnet sine dører for utenlandske handelsmenn på midten av 1800-tallet. Siden da har mange vakre japanske planter blitt stifter i amerikanske hager.

japanske Anemoner

Også kalt windflowers, japanske anemoner (Anemone x hybrida) er grasiøs, høst-blomstrende planter for skyggefulle hager. Blomstene ligner enkle roser og vanligvis kommer i hvitt, rosa eller rose. De er hardføre i US Department of Agriculture plante sonene 4 til 8.

japanske Maples

Kanskje anlegget gartnere lettest forbinder med Japan, disse populære prøven trær kommer i utallige blad former og colorations. Japanske Maples (Acer palmatum) er små trær, vanligvis ikke mer enn 15 til 25 fot i høyde, men de gir en nåde og skjønnhet til hagen langt større enn deres fysiske størrelse. Hardførhet avhenger av sorten, men de fleste japanske Maples gjøre det bra i USDA sone 5 til 8.

Japansk Forest Grass

Japansk skog gress (Hakonechloa Macra), også kalt Hakone gress, er en særegen bunndekke for sol og skyggefulle hager. Den gule-leaved sorten Aureola er svært populær blant landscapers og hjem gartnere likt. Den vokser best i fuktig, godt drenert jord og har ikke rapportert skadedyr eller sykdommer. Forest gresset er hardfør i USDA sone 5 til og med 9.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com