Hvordan Design en tilpasset Sofa

August 30

Bygg din egen tilpassede sofa kan virke som en skremmende oppgave fordi det er så mange rammestiler, materialer, byggherrer og upholsterers å velge mellom. Men hvis du ta det ett skritt av gangen, designe din egen sofa er ganske enkel. Gjør det selv kan hjelpe deg å få riktig møbel til hjemmet ditt, og kan spare deg for penger.

Bruksanvisning

En Bestem hvor mye du er i stand til å bruke på prosjektet. Hvis du ikke har et budsjett, vil det være svært vanskelig å plukke størrelse, type og møbelstoff for sofaen.

2 Bestem størrelse sofaen må være for din spesifikke rom. Hvis du allerede har en sofa som er riktig størrelse og form, bruke den som en guide.

3 Kontakt en lokal møbler byggmester. Forklar dimensjonene på sofaen, stilen på innredning og ditt budsjett. Spør byggmester til å foreta en foreløpig skisse for deg å godkjenne.

4 Kontakt en lokal møbeltapetserer. Vis den møbeltapetserer skissen av sofaen gitt av byggherren å få en pris og finne ut hvor mye materiale du trenger å kjøpe.

5 Velg et fargevalg for rommet. Du kan bruke en maling diagram for å bestemme familie av farger som vil fungere på rommet ditt. Dette vil gjøre shopping til stoff mye enklere.

6 Besøk et stoff butikken for å velge møbeltrekk for den tilpassede sofa. Forklar din stil, fargevalg, formål og budsjett. Stopningsmaterialer varierer fra noen få dollar per verft til hundrevis av dollar per verftet. Vær konkret om budsjettet for å unngå å kaste bort tid.

7 Planlegge et møbel mover å ta sofaen rammen til møbeltapetserer. Ta stoffet til møbeltapetserer selv. Planlegg en mover å levere det ferdige sofa til hjemmet ditt hvis du ikke kan gjøre det selv.

8 Hvis du er usikker på hva du vil, kan en profesjonell interiørarkitekt hjelpe deg å fokusere på et design, skisse rammen, velge stoff og finne en byggmester og møbeltapetserer i svært få fakturerbare timer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com