Hvordan lage en Sticky Floor Ikke Stick

June 4

En klebrig etasje er et irritasjonsmoment hver gang du går på den. Mange stoffer kan lage et gulv klebrig. Men om klissete er forårsaket av sølt brus eller en opphoping av fett, kan det være svært vanskelig å fjerne med en allsidig gulv renere. Et gulv-buffer med en strippe pute kan anvendes, sammen med et gulv stripper, for å fjerne klebrig stoff. Jobben tar litt innsats og utgifter, men er vel verdt det.

Bruksanvisning

1 Plugg gulvet buffer til en stikkontakt. Arbeid med ledningen bak deg hele tiden slik at den ikke blir fanget i spinning leder av buffer. Sett den svarte stripping pad på hodet av buffer og stram festemutteren. Følg alle sikkerhetsregler som følger med buffer.

2 Hell etasje strippeløsningen på små deler av gulvet på en gang og beveger buffer med strippeplaten er festet over området. Flytt buffer over området flere ganger for å sikre de beste resultatene.

3 mopp strippet område med en bøtte med rent vann. Flytt til neste område og stripe deretter tørke det som du gjorde i forrige trinn. Strip og mopp hele overflaten av gulvet.

4 Hell gulvvoks på små deler av gulvet på en gang, og spre den jevnt med en nylon mopp. Flytt mopp frem og tilbake i et åttetall mønster. Gjelder gulvvoks på hele gulvet ved hjelp av samme prosedyre. Vent 20 minutter for voksen til å tørke og deretter bruke to strøk for en holdbar og langvarig glans.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com