Hvordan erstatte Stoffer på Chair Krakker

July 10

Hvordan erstatte Stoffer på Chair Krakker


En stol krakk kan gi rommet et uventet slag av farge eller tekstur, og kan tjene som en måte å slappe av etter en lang dag eller som ekstra sitteplasser. Du kan ofte finne eldre stol avføring på garasje salg eller sparsommelighet butikker for en rimelig pris. Uansett hvor finner avføringen, men kan det være lurt å oppdatere stoffet på toppen av krakk for et friskt utseende. Endring av stoffet er en rask no-sy prosjekt som straks gjør avføringen.

Bruksanvisning

1 Slå avføringen opp ned og skru ut skruene på de fire hjørner av undersiden av avføring toppen. Sett skruene til side på et trygt sted og ta foten av avføring fra polstret krakk toppen.

2 Legg stoffet med rettsiden ned på et flatt underlag. Plasser krakk toppen på toppen av stoffet. Tegn rundt omkretsen av avføring toppen, ca 3 inches bort fra kantene, med blyant. For dette prosjektet, trenger målingene ikke trenger å være nøyaktig, men det trenger ikke å være tilstrekkelig overflødig stoff for deg å pakke stoffet under avføring toppen.

3 Skjær stoffet på linjen. Sentrer krakk toppen, høyre side ned, på stoffet. Trekk stoffet stramt opp og over på undersiden av krakken topp og stift venstre side på plass med en stift. Trekk høyre side tett inntil og over på undersiden og stift på plass. Legg minst to stifter til hver side for å feste duken. Gjenta med de øvre og nedre sider.

4 Tuck overflødig stoff i et hjørne pent slik at det ligger flatt. Trekk hjørnet tett og stift på plass. Gjenta for hvert hjørne. Snu krakken høyre side opp før du stifte hver ekstra hjørne for å sikre at de ser det samme og juster om nødvendig.

5 Trim overflødig stoff fra undersiden av avføring slik at det ser ryddig og rent.

6 Plasser krakk høyre side opp på toppen av basen og sentrer det slik at det ligger flatt. Hold toppen på plass og snu hele krakken opp ned slik at du kan se skruehullene på undersiden. Plasser en skrue i det ene hjørnet og skru på plass. Skru neste skrue i hjørnet diagonalt fra skruen du tidligere plassert. Fortsett på samme måte til alle skruene er på plass. Slå krakk med riktig side opp.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com