Hvordan skjerpe en blokk Plane med en murstein

July 12

Hvordan skjerpe en blokk Plane med en murstein


Bruk en honing murstein for å sette en skarp kant tilbake på en kjedelig blokk fly. Denne prosessen kan ikke oppnås med bladet fremdeles er festet til flyet, slik at fjernelse av bladet nødvendig. Fordi flyet bladet er skjerpet på bare én side, er det også svært viktig å unngå å skjerpe bladet som en typisk kniv er skjerpet. Dette vil redusere effekten av blokken flyet og produsere en mager, urent kuttet.

Bruksanvisning

1 Fjern bladet fra blokk fly. På noen fly, oppnås dette ved å trekke oppover på en sperrestav på toppen av flyet, mens den andre, er bladet skrudd på plass.

2 Plasser honing murstein på et flatt underlag og legge en dråpe eller to av husholdningenes olje til overflaten. Bruk fingrene til å spre dråpe olje over overflaten av murstein.

3 Plasser blokk fly bladet i en 45 graders vinkel til honing murstein og vekselvis skyver bladet bort fra deg og dra den mot deg. Arbeide langsomt, inspeksjon bladet regelmessig for å sikre at kniveggen blir slipt nøyaktig. Skjerp bare den ene siden av bladet. Den andre siden av bladet krever ikke slipende.

Hint

  • Bruk bare en 45-graders vinkel når skjerpe blokkhøvelkniver. For stor vinkel vil produsere en bladkanten som ikke er skarp nok, og dyp nok en vinkel vil produsere en bladeggen som er for tynt og utsatt for skader.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com