Kjøpe Skapdører og skuffer

June 30

Kjøpe Skapdører og skuffer


Skap trenger ikke å byttes for å oppdatere en stil eller å erstatte hvis basen er fortsatt i god form. Skapdører og skuffer er tilgjengelig for å passe eksisterende strukturer med standard størrelse modeller eller skreddersydde stykker. Tilgjengelig i massivt tre eller tre stykker, kan en hvilken som helst type stil eller design gjøres for å redesigne skap uten å bruke mye penger. Å vite hvilke opplysninger den skal se etter, vil gi deg en bedre forståelse av hva du kjøper.

Norsk Dovetail på Skuffer

Håndverket engelsk dovetail brukes for tre skuffer som vil gi solid, låsing leddene på hvert hjørne. Kjøkken og bad cabinetry samt byråer og skrivebord bruke denne metoden for å garantere en tøff, betong passform som vil vare livet ut. Interlocking spor som er skåret i hver ende av skuffen styrene danne et puslespill utseende som binder hver del.

French Dovetail på Skuffer

French dovetail er en annen form for feste skuffe brett sammen, men er ikke like sikker som den engelske sinke. Sporene som er lengden av sidestykkene er boret inn i de fremre og bakre delene til å gli i sidene. Denne typen vedlegg sløser innvendig skuff plass ved å gjøre sporene 1 til 2 inches fra kantene. Rimeligere tre skuffer vanligvis bruker denne metoden.

Refaced Dør og skuffefronter

Refacing er en måte å sette en ny utvendig utseende på skap og skuffer ved å erstatte den ytre ansiktet. Naturlig tre er kuttet med kantene squared eller avrundet og ferdig med lakk eller polyuretan. Kryssfiner er sponplater eller medium density fiberboard (MDF) mye brukt i stedet for heltre og kan lamineres og ferdig å ligne ekte tre. Forskjellige produsenter har sine egne formler for blanding flekker, og det er vanskelig å tilsvare nøyaktige farger og toner hvis erstatte fronter en av gangen.

figurer

Radius eller buede dører og skuffer vil ha en avrundet utseende langs ytterkantene og koster mer enn de som har en rett vanskelig kutt. Den glatte buet utseende som er både konkave og konvekse gir et mer elegant utseende til skap og skuffer. Mullion dører er dører som bruker glass som hoved sentrale panel. Enkelt fjernes for rengjøring, glødet, herdet eller laminert glass er brukt.

Styles

Slab skapdører og skuffer er flat og kan ha vanlig eller detaljert kanter. Innfelte panel dører ligne en bilderamme med den midtre delen innfelt fra den ytre rammen. Hevet panel dører bringe den midtre delen opp for å skape en hevet utseende. Malt eller dekket med et laminat, er MDF et vanlig materiale som produsenter bruker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com