Hvordan Leie en Gutter Cleaning Service

August 11

Holde takrenner rent er enkelt og en av de beste måtene å forebygge flom i kjelleren. Hvis du ikke føler for å dra ut stigen og gjør det selv, renholdstjenester er generelt rask og rimelig.

Bruksanvisning

1 Tenk på din hjemme plassering til å bestemme hvor ofte takrenner bør rengjøres. Hvis det er mange trær rundt huset ditt, vil gutters tendens til å komme tett lettere.

2 Ring et par takrenne rengjøring tjenester i ditt område. Spør venner eller slektninger for anbefalinger eller sjekk de gule sidene.

3 Ha tjenestene kommer ut og sitere deg en pris for engangs service samt for løpende vedlikehold. De fleste tjenester tilbyr gratis anslag. (Aldri betale en entreprenør for å gi et anslag.)

4 Forvent en rengjøring på en gjennomsnittlig størrelse huset for å koste ca $ 75.

5 Sjekk for å sikre at tjenestene er fullt forsikret.

6 Be om referanser dersom du er bekymret for påliteligheten av tjenestene. Sjekk disse referansene og se om entreprenørene har utført tilfredsstillende for andre kunder.

7 Velg en tjeneste basert på pris og dine inntrykk.

8 signere en kontrakt om du har blitt enige om en vanlig serviceskjemaet.

Hint

  • I de fleste steder, er det vanligvis anbefales at takrenner renses om våren og høsten. Dersom varen din er veldig tungt skogkledde, kan du vurdere å legge en tredje årlige rengjøring.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com