Hvor ofte bør du søke Scotts Lawn Care Products?

August 14Scotts hagestell produkter kan bidra til å holde plenen og hagen ser flott hele året. Læring som hagestell produkter til å søke, og når og hvordan du bruker dem, er den beste måten for huseiere å opprettholde frodig, sunn vekst. Lag en hagestell kalender som passer ditt område av landet for å holde oversikt over produktapplikasjoner.

Etablere en Lawn Program

Området der du bor er ikke den eneste faktoren for å vurdere når du oppretter en hagestell program. Den type gress i plenen, eksponering for sol og skygge og vanning tidsplan eller lokal nedbør alle spille en rolle i hagestell. Scott Nettstedet gir en umiddelbar hagestell tilpasning program for hvor som helst i USA.

Høst Lawn Care

Tidlig høst har de beste vekst omstendigheter for å forbedre den generelle tilstanden til plenen. Været er kjøligere, det er tilstrekkelig fuktighet i bakken, og det er fortsatt mye sol. Dette kan være en utmerket tid for å søke Scotts Turf Builder WinterGuard Fall plengjødsel. Lufte plenen før du søker gjødsel for en grundigere opptak av produktet. Jevn fordeling over plenen er også viktig.

Dette er også en god tid til å bruke Ortho Weed-B-Gon MAX å få øye behandle irriterende ugress. Et annet produkt for fall programmet er Ortho Weed-B-Gon MAX Plus Crabgrass Kontroll klar til bruk. Fall er en god tid for ugrasbekjempelse program, fordi ugresset lagrer energi i sine røtter for overvintring stedet for å bruke energi for blad produksjon. Ugrasbekjempelse produkter som er benyttet ved fall blir lettere tatt ned i røttene for en komplett drepe.

Eventuelle flekker, kan slitte områder eller brune flekker i plenen skal behandles i høst med Scotts PatchMaster Lawn Repair Mix. Den inneholder hurtigvoksende gress og gjødsel som vil få disse plassene grønn igjen raskt. Områder som får tung fot trafikk bør luftes for å løsne komprimert jord før du gjør plenen reparasjon og re-seeding.

Hold opp med å klippe gresset, og gjør det ofte slik at du ikke trenger å kutte mer enn 1/3 av den totale lengden når du klipper. Kutt på høyeste foreslåtte lengden for den type gress i plenen.

Spring Lawn Care

Crabgrass og andre ugress som rømte fullstendig utrydding i høst kan bli behandlet i tidlig på våren med en pre-emergent ugressbekjempelse. Feed våren plenen med Scotts Turf Builder Lawn Gjødsel med 2 prosent jern for å få gresset til en god start, så det vil utvikle sterke røtter og fortrenge ugress.

Summer Lawn Care

Mellom juni og august, kan du bruke Scotts Turf Builder Med SummerGuard å gi næring til å beskytte mot skade fra varme og tørke, samt ingredienser for insekt-kontroll. I sørlige områder med lengre vekstsesong, er to søknader anbefales.

vanning

Enhver plen produktet krever store mengder vann for å løse opp skikkelig og unngå gjødsel brenne. Følg alltid håndtering og applikasjons instruksjoner.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com